Șase cățeluși au fost salvați din zăpadă! Video cu gestul uluitor

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 17:21
Șase cățeluși au fost salvați din zăpadă! Video cu gestul uluitor GALERIE FOTO
Sase catelusi au fost salvati din zapada! Video cu gestul uluitor

O filmare cu șase cățeluși salvați de jandarmii din județul Gorj a emoționat mii de oameni astăzi, după ce au fost postate pe o rețea de socializare. Povestea din spatele imaginilor ar putea să îi inspire pe scenariștii de la Hollywood! Și asta pentru că cea care i-a alertat pe salvatori este chiar mama cățelușilor. Întâmplarea a fost povestită pe pagina oficială de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

“Salvăm suflete când turiștii sunt în siguranță la munte. Astăzi, o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o cățea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitației și a găsit mai mulți cățeluși împrăștiați în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în mașină și au mers la sediul postului montan, cățeaua urmându-i după mașină. A fost improvizat într-o magazie un culcuș unde cei șase cățeluși vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând și vom lua o decizie înțeleaptă. Așteptăm cu interes orice opinie constructivă și benefică pentru sufletele salvate” este mesajul postat pe pagina oficială a Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

Șase cățeluși au fost salvați din zăpadă! Video cu gestul uluitor

Postarea de mai sus de mai multe poze realizate la scurt timp după ce unul dintre jandarmii montani a mers în zona din stațiunea Rânca indicată chiar de mama puilor. Tot pe pagina de Facebook a celor de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj a fost urcat și o filmare, care a strâns mii de like-uri și mesaje.

În imaginile înregistrate chiar de unul dintre salvatorilor ghemotoacelor cu blană apar atât ei, care plâng pentru că le era încă frig, cât și mama lor, care merge în urma mașinii jandarmilor. Ea nu i-a scăpat din ochi pe salvatorii puilor ei, nici după ce au ajuns la adăpost.

Filmul salvării cățelușilor. Ai mici au fost preluați în mașină iar cățelușa i-a urmat până la adăpostul in care au fost instalați.

Gepostet von Inspectoratul de Jandarmi Judetean Gorj am Samstag, 15. Dezember 2018

“Ce cățea isteață”, “Asta înseamnă să fii om”, “Felicitări”, “Bravo, jandarmilor montani! Unde nu ne dă Dumnezeu numai jandarmi ca aceștia? În București avem pompieri care nu se miscă dacă o pisică e în copac și nu poate coborî” sunt patru dintre comentariile strânse de postarea cu pozele din timpul intervenției.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×