Din vânător a devenit vânat! Un bărbat s-a luptat zeci de minute cu un şarpe de 8 metri! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
06/10/2017, 00:29
Din vânător a devenit vânat! Un bărbat s-a luptat zeci de minute cu un şarpe de 8 metri! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Un bărbat din Indonezia era să fie mâncat de un şarpe imens, după ce a încercat să prindă de unul singur reptila. Aceasta a ripostat foarte agresiv, iar vânătorul s-a transformat rapid în vânat. Robert Nababan, în vârstă de 37 de ani, a văzut şarpele în tifuşuri. Imediat, bărbatul s-a hotărât că reptila ar putea hrăni multe guri din satul său.

Acesta nu a stat pe gânduri şi a început să fugărească şarpele. L-a prins, apoi a încercat să îl bage în sac. O secundă de neatenţie i-a trebuit ca şarpele să riposteze. Animalul l-a prins de tânăr de o mână. Aşa a început lupta pentru supravieţuire a bărbatului. S-a luptat zeci de minute cu şarpele care vroia să îl înghită de viu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Şarpele gigantic a hrănit zeci de guri flămânde

Când îşi luase gândul de la viaţă, în ajutorul său a sărit un trecător care a văzut incidentul. Acesta a pus mâna pe un lemn şi a lovit puternic şarpele, însă reptila nu vroia să dea drumu la prada sa. După alte câteva zeci de minute, oamenii au câştigat lupta împotriva şarpelui.

Tânărul vânător a ajuns de urgenţă la spital, cu braţul stâng aproape retezat. Acesta va mai sta internat câteva zile bune. Şeful poliţiei de pe insula Sumatra a declarat pentru AFP că şarpele era un piton de aproape 8 metri lungime. Localnicii au măsurat şarpele, apoi l-au tranşat şi prăjit. Robert Nababan este un adevărat erou, fiind sărbătorit de întregul său sat, care a tras o petrece pe cinste cu şarpele prins de bărbat.

În luna martie, un fermier indonezian în vârstă de 25 de ani nu a fost la fel de norocos. Acesta a fost descoperit în interiorul unui piton gigantic, după ce şarpele umflat a fost prins în apropierea locului unde omul a fost văzut ultima dată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×