GALERIE FOTO. Sărbătoare la uzinele Lamborghini! Italienii au produs 7000 de modele Aventador şi 9000 de Huracan

Filon Stan   
în Hotnews
31/10/2017, 13:31
GALERIE FOTO. Sărbătoare la uzinele Lamborghini! Italienii au produs 7000 de modele Aventador şi 9000 de Huracan GALERIE FOTO

Motiv de sărbătoare în uzinele Lamborghini! Italienii au reuşit să atingă două borne importante ale producţiei pentru două dintre cele mai importante modele ale sale. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Producătorul de maşini sport a ajuns la exemplarul Aventador cu numărul 7.000. Lansat acum şase ani, Aventador a depăşit deja Murcielago, care a avut numai 4.000 de unităţi. În plus, italienii au ajuns la 9.000 de unităţi Huracan produse în doar 3 ani de la lansare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Lamborghini a făcut istorie cu modelul Gallardo 

Lamborghini Gallardo rămâne în continuare modelul cel mai prolific al companiei la acest capitol, cu circa 14.000 de unităţi produse în 11 ani de activitate.

Lamborghini s-a impus ca fiind unul dintre brandurile cele mai respectate din industria automotive. Însă la fel ca şi rivalul său, Ferrari, Lamborghini a avut un început atipic în această industrie, potrivit Business Insider. Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini care deţinea o fabrică de tractoare, Lamborghini Trattori.

Se spune că Lamborghini s-a hotărât să-şi construiască propria maşină după ce s-a plâns lui Enzo Ferrari că ambreiajul Ferrari-ului 250 GT nu funcţionează cum trebuie. Enzo Ferrari i-a spus să plece şi să conducă tractoare, pentru că nu este în stare să conducă automobile. Furios, Lamborghini şi-a promios că va face o maşină mai bună şi că-l va bate prin construirea unei maşini sport mai performantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×