Încă un personaj din Game of Thrones se căsătoreşte! Are doar 21 de ani! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
18/10/2017, 00:03
Încă un personaj din Game of Thrones se căsătoreşte! Are doar 21 de ani! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Bat iar clopote de nuntă pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones! Sophie Turner, care o interpretează pe Sansa Stark în celebrul serial, a făcut marele anunţ pe reţelele de socializare! Sophie Turner, aka Sansa Stark din serial a anunţat pe Instagram că s-a logodit cu partenerul ei, Joe Jonas. Sophie a primit un inel de logodnă superb şi amândoi îndrăgostiţii au postat aceeaşi fotografie pe reţelele de socializare.

Sophie Turner, în vârstă de 21 de ani, şi Joe Jonas, în vârtsă de 28 de ani, fost membru al formaţiei Jonas Brothers, sunt împreună din noiembrie 2016. De atunci, ei au fost surprinşi tot mai des împreună. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sansa Stark se marită cu iubitul ei mai mare cu 7 ani

De altfel, o sursă apropiată de cei doi a povestit că aceştia „sunt foarte îndrăgostiţi”. „Ea este încă tânără, dar matură şi provine dintr-un orăşel din Anglia, unde logodna la această vârstă nu este ceva neobişnuit. Se înţeleg foarte bine, iar familia şi prietenii lui Joe o iubesc foarte mult pe Sophie la fel cum şi familia ei îl iubeşte pe Joe”, a povestit sursa.

Joe Jonas a mai avut relaţii cu numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care cântăreţele Demi Lovato şi Taylor Swift, precum şi modelul Gigi Hadid.

Sansa şi Jon Snow sunt fraţi în serial şi se pare că, dincolo de platoul de filmare, vor participa unul la nunta celuilalt. Presa internaţională a scris că filmările pentru ultimul sezon din Game of Thrones vor întârzia din cauza nunţii lui Jon Snow.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×