Sandra Bullock este cea mai frumoasă femeie din lume conform revistei People

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/04/2015, 13:29
Sandra Bullock este cea mai frumoasă femeie din lume conform revistei People

Sandra Bullock a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume în clasamentul întocmit de revista People pe anul 2015, iar dacă majoritatea femeilor s-ar simţi onorate de acest titlu, Bullock l-a catalogat, cu modestie, drept „ridicol”, conform starpulse.com. Actriţa în vârstă de 50 de ani a întrecut alte 192 de „frumuseţi răpitoare” conform copertei numărului special al revistei People ce va apărea la 4 mai.

„Adevărata frumuseţe este tăcută”, a comentat actriţa. „În special în acest oraş (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, important este să fii o persoană bună, o mamă bună, să faci o treabă bună cu masa de prânz, să laşi pe cineva să ţi-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoşi sunt aceia care nici măcar nu încearcă (să pară frumoşi)”, a comentat ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În ceea ce priveşte priorităţile ei, actoria a coborât pe locul doi. Sandra Bullock se dedică creşterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în 2010.

„Când l-am ţinut pentru prima oară în braţe, am înţeles care este scopul meu în viaţă. Atât timp cât sunt sănătoasă şi în putere, şi nu-mi las mintea să o ia razna, plină de incertitudini cu privire la cine sunt, mă pot uita în oglindă şi-mi place ceea ce văd”, a mai susţinut ea.

Printre frumuseţile celebre aflate pe lista întocmită de revista People se mai numără şi Ariana Grande, Shay Mitchell, Gabrielle Union, Taraji P. Henson sau Gigi Hadid.

Sursă: www.agerpres.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×