GALERIE FOTO. Premiere auto şi peste 300 de modele expuse la Romexpo, în cadrul SAB & Accesorii 2017

Filon Stan   
în Galerie foto
05/11/2017, 00:03
GALERIE FOTO. Premiere auto şi peste 300 de modele expuse la Romexpo, în cadrul SAB & Accesorii 2017 GALERIE FOTO

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2017 şi-a deschis din nou porţile şi vine cu noi şi noi premiere auto! A XV-a ediţie organizată la Romexpo adună peste 300 de modele auto şi mai mult de 100 de vehicule comerciale, precum şi un relevant segment din domeniul echipamentelor, accesoriilor şi pieselor auto, la standurile celor mai importanţi producători, dealeri şi importatori de autovehicule. evenimentul se desfăşoară între 4 şi 12 noiembrie. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

În cadrul conferinţei de deschidere, organizată vineri, au fost prezenţi reprezentanţi ai Registrului Auto Român (RAR), Consiliului Naţional pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Private din România (CNIPMMR) şi Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2017, ediţia a XV-a

„Mare pare dintre membrii noştri sunt expozanţi la acest Salon şi sunt încântaţi de felul în care se prezintă noul eveniment. De altfel, personal sunt unul dintre expozanţi. Aş vrea ca în fiecare an la acest Salon să participe cât mai mulţi expozanţi şi aceştia să fie din cadrul întreprinzătorilor, în special din rândul celor români”, a spus, la evenimentul de inaugurare oficială a SAB & Accesorii 2017, Florin Pârvu, vicepreşedintele CNIPMMR.

În cadrul expoziţiei vor fi expuse peste 300 de modele auto, printre care automobile venite direct de la Frankfurt, premiere naţionale şi cele mai noi versiuni de la: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota sau Volvo.

Potrivit organizatorilor, printre premierele şi modele expuse la ediţia din acest an a SAB&Accesorii se vor afla: noul SUV Kona, noul Jaguar E-Pace (prezentat în avanpremieră naţională, doar pe 4 şi 5 noiembrie), noul Land Rover Velar, noul Jeep Compass, noile Volvo XC60, Volvo XC90, Volvo V90 Cross Country (acesta din urmă la prima sa apariţie publică în România, într-un salon auto oficial), Volvo S90, noua Mazda CX-5, noului Type R de la Honda, Toyota C-HR.

Programul de vizitare al SAB & Accesorii 2017 este între orele 10:00 — 20:00 (în perioada 4-11 noiembrie), respectiv între 10:00 şi 18:00, pe data de 12 noiembrie. Preţul unui bilet de acces în incinta expoziţiei este de 30 de lei.

Sursă: agerpres.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×