Salam a “corupt” o minora! A luat-o cu Mercedesul de la şcoală şi a dus-o la hotel

Silvia Fechete   
în Reality show
27/09/2013, 08:47
Salam a “corupt” o minora! A luat-o cu Mercedesul de la şcoală şi a dus-o la hotel

Florin Salam, cel care se lauda mereu ca si-ar da viata pentru copiii lui, are, se pare, o relatie cu o minora de 16 ani. Adolescenta, eleva la un liceu de renume din Bucuresti, este, asadar, doar cu trei ani mai mare decat fiica lui Salam.

Imaginile care ar putea confirma legatura interzisa dintre manelist si fata cu 18 ani mai mica decat el au fost surprinse ziua in amiaza mare, chiar in fata liceului in care invata fata. Salam a asteptat-o sa iasa de la ore, a invitat-o in masina lui si a sarutat-o…. asa cum fac indragostitii. Manelistul si-a dus apoi presupusa iubita minora in apartamentul lui din cartierul Vitan.

La patru ani de cand parea ca s-a inchis pentru totdeauna, „corazonul” lui Florin Salam da semne ca a facut loc unei iubiri… interzise. Ca si cum n-ar fi avut de unde sa aleaga, unul dintre cei mai aclamati manelisti si-ar fi tras iubita de pe bancile liceului.

Zi de scoala. Florin Salam isi face aparitia in zona in care invata presupusa iubita minora….. cu mai bine de o jumatate de ceas inainte ca aceasta sa termine cursurile. Gesturile par ale unui barbat nerabdator si… indragostit.

Probabil ca sa nu bata, totusi, la ochi, Salam a luat cu el un prieten, pe nume Ginel – un cunoscut… „baiat de oras”. In compania lui, timpul se scurge mai repede pana la momentul intalnirii.

Mai intai, cei doi intra intr-un magazin cu hainute pentru copii, de unde ies…. cu mainile goale. Se opresc apoi intr-o benzinarie, unde asteapta ca pe un peron: se uita mereu in stanga si-dreapta. Desi nu cumpara nimic, banii lor vad lumina zilei. Salam ii inmaneaza un teanc amicului sau. Tovarasul contopeste bancnotele primite intr-un teanc si mai mare de euro si lei.

Cateva minute dupa ora 13. Cantaretul urca in limuzina sa de peste 100.000 de mii de euro, iar Ginel pleaca. Misiunea lui s-a incheiat.

Intr-un tarziu, apare si minora, care i se alatura lui Florin Salam. Cei doi mai raman pe dreapta, in masina, vreo cinci minute, timp in care se comporta ca doi iubiti incantati de revedere. Isi zambesc si…. stupoare…. se saruta! Nu o data, ci de patru ori!

Fata care se pare ca l-a cucerit pe cantaret este bruneta, are ochi caprui si forme … generoase. In plus, seamana destul de mult cu fiica de 13 ani a lui Salam.

In limuzina, pustoaica pare ca se simte foarte bine. E limpede ca nu a fost adusa acolo cu forta. Fata de fetele care se pozau mai devreme cu artistul pe trotuar, ea a primit mai mult. Mai mult chiar decat saruturi si imbratisari in masina lui de lux… pentru ca, de la liceu, Salam isi conduce presupusa iubita minora, nu acasa la ea, ci… la el.

Cuplul interzis intra in hotelul in care manelistul detine un apartament. Este o zona populata, asa ca gesturile amoroase lipsesc in acest moment.

Cei doi se retrag intre patru pereti si nu mai ies de acolo pentru cel putin doua ore. Greu de crezut, insa, ca Florin Salam a invitat-o la el ca sa o ajute la teme…

“Mie? Nu stiai cum imi spune mie? Leopardul, mami! Cel mai mare armasar cu talent de leopard”,se lauda, nu demult, manelistul.

A doua zi, fata si-a vazut de viata ei… de eleva la liceu. Cum cantaretul nu a mai asteptat-o la iesire, s-a vazut nevoita sa plece acasa cu autobuzul. A mai petrecut cateva minute in compania celor de varsta ei, la o sueta si o doza periculoasa de nicotina, nerecomandata nici adultilor, daramite minorilor.

Anii de liceu ai fetei s-ar fi dovedit extrem de scumpi pentru Florin Salam daca minora nu ar fi implinit 15 ani. Dupa aceasta varsta, daca relatia este liber consimtita, iar intre cei doi nu exista raporturi de subordonare, adultul… scapa basma curata. Prin urmare, manelistul n-ar avea probleme cu legea, ci doar cu… morala, fiindca s-a apropiat mai mult decat este permis de o fata care i-ar putea spune „tata”.

Oricum, povestea nu pare de ieri, de azi. Pe contul ei de Facebook, pustoaica are mai multe postari care conduc la ideea ca intre ea si Salam exista ceva mai mult decat o simpla prietenie. La loc de cinste stau pozele cu celebrul manelist si declaratiile de dragoste la adresa lui.

Mai mult decat atat, adolescenta este foarte apropiata si de fiica presupusului ei iubit. Un filmulet postat pe acelasi cont le arata pe cele doua facand … prajituri in apartamentul manelistului.

Nu este prima data cand numele lui Salam este implicat intr-un scandal cu minore. Si colega lui de scena, Denisa, l-a acuzat ca i-a facut avansuri pe vremea cand era doar o copila.

“Imi placea de ea prin 2006-2005, dar asta nu inseamna ca am fortat-o vreodata cu ceva. Mie-mi palce tot ce e frumos si respect ce e frumos. Daca simt ca ceva nu-mi apartine, am inteles. Denisa era prea mica pentru atunci. Eu sunt prea rutinat si am vazut ca ea e prea mica si ii tremurau mainile cand statea de vorba cu mine”, a incercat Salam sa clarifice povestea.

In 2009, chiar de ziua lui, Florin Salam a primit o lovitura grea. Stefania, sotia si mama copiilor lui a murit din cauza unui blocaj renal. Manelistul declara atunci ca nu va mai putea iubi nicio femeie.

Florin Salam sustine ca, de la moartea sotiei, nu mai e interesat de femei. Si se poate ca Salam a fost sincer. Se pare ca nu-l intereseaza femeile, ci….. pustoaicele de liceu…

SURSA: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×