Şi-a filmat soţia în timp ce se iubea cu amantul! El o înşela cu cele mai bune prietene ale ei!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/05/2015, 00:04
Şi-a filmat soţia în timp ce se iubea cu amantul! El o înşela cu cele mai bune prietene ale ei! GALERIE FOTO

In ciuda comportamentului pe care fosta sotie l-a avut fata de el, cea care l-a inselat, Marius Niculae nu a ezitat sa-i ajute pe parintii Cristinei intr-un moment extrem de dificil. Astfel, “Sageata” i-a cumparat o casa socrului sau.

Relatia dintre Marius Niculae si Cristina, fosta lui sotie si actuala iubita, aduce cu scenariul unei capodopere venezuelene. In 2014, dupa un mariaj de mai bine de 10 ani, ”Sageata” a divortat, motivul fiind legat de adulterul nevestei.

VEZI AICI CUM A PRINS-O CU AMANTUL ŞI CE BĂTAIA I-A DAT ACESTUIA! DETALIILE SÎNT INCREDIBILE!

La scurt timp insa, atacantul s-a intors in bratele femeii!

MN

Au urmat mai multe declaratii foarte siropoase, iar jucatorul a recunoscut, public, ca la randul lui a inselat-o pe Cristina, chiar cu cele mai bune prietene ale acesteia.

GATA! ANUNŢ OFICIAL! CE LOVITURĂ! TOŢI ABONAŢII TREBUIE SĂ AFLE ASTA! RCS&RDS … 

Familia dinamovistului, in special tatal, nu a primit foarte bine vestea impacarii dintre Niculae si fosta sotie, iar intr-un interviu in CANCAN.ro, Constantin Niculae a atacat-o pe iubita fiului lui, cea despre care a spus ca a urmarit doar interesul material din relatia cu baiatul sau.

I-a cumparat casa socrului

CANCAN.ro a aflat ca, in decursul anilor, “Sageata” nu a fost deloc zgarcit cand a venit vorba de sotia lui. Mai mult, de fiecare data cand a avut ocazia, acesta a ajutat si familia fetei, iar darurile pentru socri nu au fost tocmai ieftine.

Despărţire ŞOC în showbizz! Vestea va lovi ca un trăsnet! Dan Bittman a luat decizia! Nimeni nu se aştepta la asta! 

O ruda a fotbalistului a dezvaluit ca Marius s-a implicat intr-un moment greu din familia nevestei lui. Astfel, dupa ce parintii Cristinei au divortat, ginerele i-a cumparat un apartament socrului lui! “Mama sotiei lui a ramas in casa, iar tatal s-a mutat intr-un apartament intr-un complex rezidential, locuinta luata de Marius. El este un baiat extraordinar”, a spus sursa noastra.

Le-a ajutat si pe prietenele sotiei?

MN 2

Iar din cate se pare, mai ales daca ne ghidam dupa spusele din trecut ale lui “Sensei” (n.r. tatal jucatorului), Niculae ar fi fost la fel de darnic si atunci cand a venit vorba de prietenele Cristinei, iar pe unele dintre ele le-ar ajutat cu sume importante.

CE NENOROCIRE! UN ELICOPTER S-A PRĂBUŞIT! AU RĂMAS ŞOCAŢI CÎND AU VĂZUT CINE ERA ÎN EL!

AZI E MARE SĂRBĂTOARE! MILIOANE DE ROM NI ÎI POARTĂ NUMELE ACESTUI SFÎNT!

TRAGEDIE!!! A MURIT MIHAI PETRE… 

TRANSFORMARE ŞOC A SUPERVEDETEI! FANII NU O MAI RECUNOSC! CE LOOK!!!

INFIDELITĂŢILE CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE PE PLANETĂ! PENTRU CE FRUMUSEŢE A DIVORŢAT PUTIN ŞI CE AMANTĂ CELEBRĂ I-A TRECUT PRIN PAT LUI OBAMA!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×