Sacrificiul Live Online pe Antena 1- sezonul 1, episodul 21

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/11/2019, 18:30
Sacrificiul Live Online pe Antena 1- sezonul 1, episodul 21
Mihai Gruia Sandu și ceilalți actori din serialul Sacrificiul vă așteaptă miercuri seară pentru un nou episod de senzație. Sursa foto: antena1.ro

Așa cum v-ați obișnuit, miercuri seară, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează un nou episod incendiar din Sacrificiul, proiect care poartă semnătura Ruxandrei Ion, supranumită „Mama telenovelelor”. Titani ai scenei printre care se numără Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Mihai Gruia Sandu, Claudiu Istodor, Marian Râlea, dar și actori tineri precum Oana Cârmaciu, Conrad Mericoffer sau Denis Hanganu completează distribuția de gală a serialului cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă.

Andrei ia o decizie necugetată

Resemnat cu gândul că a pierdut-o definitiv pe femeia iubită, Andrei pare mai hotărât ca niciodată să accepte compromisul impus de tatăl său pentru salvarea familiei Oprea: căsătoria cu Lili. Deși spera că Ioana îl va întoarce din drum, aceasta nu face altceva decât să-i răsucească și mai tare cuțitul în rană. „E vina ta pentru tot!”, îi va spune Ioana lui Andrei, vorbe care îl vor împinge pe acesta din urmă să comită un gest necugetat. Cuprinse de spaimă, cele două fete varsă lacrimi amare pentru bărbatul iubit.

În tot acest timp, Ștefan i se destăinuie lui Alin și îi încredințează astfel fiului său un secret periculos, care, odată aflat, ar putea distruge întreaga familie. Se pare că tatăl cinicului om de afaceri este nimeni-altul decât omul care i-a trimis pe părinții Evei la închisoare.

Oana Zăvoranu a avut parte de probleme la filmările pentru Sacrificiul

Serialul Sacrificiul marchează și revenirea Oanei Zăvoranu în lumea telenovelelor, odată cu rolul Divei, personaj care i se potrivește de minune. Cum arta cere întotdeauna sacrificii, acest caz nu face nici el excepție, pentru că temperaturile scăzute din ultima vreme i-au dat serioase bătăi de cap vedetei.

Pentru secvența de la piscină, am avut «norocul» unei zile cu adevãrat friguroase. Toatã echipa era îmbrãcatã gros, iar eu defilam în toatã splendoarea în costum de baie ? Momentul culminant a fost sãritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apã şi am rãcit, însã am vãzut secvenţele la TV şi pânã şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune cã a meritat tot efortul!”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×