S-a născut cu o boală rară ce-i mutila chipul, iar medicii nu-i mai dădeau şanse de supravieţuire! Acum are 21 de ani şi arată AŞA!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/07/2017, 15:07
S-a născut cu o boală rară ce-i mutila chipul, iar medicii nu-i mai dădeau şanse de supravieţuire! Acum are 21 de ani şi arată AŞA! GALERIE FOTO

Obişnuim să credem că machiajul este folosit pentru a ascunde micile imperfecţiuni ale pielii, însă pentru cele care au suferit malformaţii este un instrument extraordinar al frumuseţii şi al încrederii de sine.              

Katie Meehan este o bloggeriţă de beauty a cărei poveste îi inspiră pe toţi. S-a născut cu higromă chistică, o boală rară care i-a produs chisturi în partea stângă a feţei, pe limbă şi gât.

La naştere, medicii au crezut că nu va mai putea vorbi, mânca sau respira cum trebuie, dar povestea ei a mişcat mii de persoane care au sprijinit-o să-şi schimbe total destinul.

A urmat o serie de operaţii costisitoare. Fiecare zi era o luptă de supravieţuire. Astăzi, la 21 de ani, Katie are propriul blog unde postează sfaturi de frumuseţe pentru alte persoane aflate în nevoie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×