Bombă! Soţia lui Stelea s-a iubit cu un coechipier al acestuia din Generaţia de AUR!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/04/2014, 10:56
Bombă! Soţia lui Stelea s-a iubit cu un coechipier al acestuia din Generaţia de AUR!

Dezvaluiri incredibile din viata Mirelei Stelea! Frumoasa creatoare de moda a trait o romantica poveste de dragoste alaturi de Gica Popescu, cu putin timp inainte ca fostul international sa o cunoasca pe actuala sa sotie, Luminita!

Putini stiu ca Mirela Stelea a fost, se pare, iubita lui Gica Popescu! Creatoarea l-a cunoscut pe celebrul fotbalist pe vremea cand acesta juca la Barcelona si era unul dintre cei mai curtati barbati din Romania! De altfel, in revista VIP din urma cu ani, idila lor a fost relatata cu litere de o schioapa, insa niciunul dintre ei nu a vrut sa o recunoasca!

Cu toate acestea, in publicatia mondena se mentiona ca frumoasa Mirela i-ar fi pus inima pe jar „Baciului” intr-o vacanta a acestuia in Romania! Din pacate, dupa cateva intalniri amoroase, iubirea, desi intensa, nu a avut si un final fericit, poate si pentru ca ea locuia in Romania, iar el juca in Spania, iar distanta de cele mai multe ori distruge sentimentele! Astfel ca, de comun acord, au decis ca fiecare sa mearga pe un alt drum si sa isi intalneasca perechea potrivita! Popescu a cunoscut-o la scurt timp pe Luminita, cea care i-a si devenit sotie, in timp ce Mirela s-a cuplat cu un alt component al Generatiei de Aur, Bogdan Stelea!

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×