S-a întamplat azi-noapte şi toţi au rămas uimiţi! Ce CADOU a primit Bianca de la Victor Slav de ziua ei de naştere

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
09/03/2014, 09:00
S-a întamplat azi-noapte şi toţi au rămas uimiţi! Ce CADOU a primit Bianca de la Victor Slav de ziua ei de naştere GALERIE FOTO

Cu doar trei zile ramase pana la definitivarea divortului, Victor Slav a facut un gest de-a dreptul uluitor. Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV s-a prezentat la ziua sotiei lui si i-a facut Biancai un cadou, fara indoiala, neasteptat.
Desi cei doi s-au despartit in conditii nu tocmai decente, Victor acuzand-o pe Bianca de adulter, iata ca sotii Slav au ramas in relatii cat de cat bune.

prima

Joi, pe 6 martie, fosta asistenta TV a implinit 32 de ani, iar vineri noapte, blonda si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club din Capitala.

doua

Bianca Dragusanu a fost inconjurata de cei mai apropiati prieteni ai ei, care au „ingropat-o” in cadouri. Cea mai mare surpriza a serii avea sa fie insa cu totul alta.

treia

La un moment dat, spre miezul noptii, in respectivul local si-a facut aparitia nimeni altul decat Victor Slav. Prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV si-a calcat pe mandrie si i-a facut un cadou sotiei lui.

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×