„S-a filmat in timp ce m-a violat.” Cosmarul prin care a trecut aceasta tanara dupa ce a inceput o relatie cu un musulman

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/02/2017, 18:26
„S-a filmat in timp ce m-a violat.” Cosmarul prin care a trecut aceasta tanara dupa ce a inceput o relatie cu un musulman GALERIE FOTO

O tanara mama din Marea Britanie a povestit in presa cum a fost abuzata ani de zile de iubitul ei care a folosit o inregistrare in care era violata pentru a o manipula, relateaza The Sun.

Atlanta Hammond (21 de ani) din Essex a povestit in presa britanica cum iubitul ei Halil Cetinkayali (30 de ani) s-a filmat in timp ce o viola. Apoi s-a folosit de inregistrare pentru a o controla.

A santajat-o astfel sa renunte la job, i-a interzis sa-si mai vada prietenii si chiar sa foloseasca machiaj pentru a-si acoperi vanataile atunci cand era batuta.

„Eram o mama singura, nu cautam iubire, insa el m-a cucerit. Avea si el un copil asa ca am format o legatura. La inceput m-a tratat ca pe o printesa. Insa dupa o vreme a inceput sa-si arate adevarata fata” a povestit tanara.

Barbatul de religie musulmana a inceput sa o loveasca, sa o abuzeze verbal si sa o controleze. „De fiecare data cand depuneam plangere la politie impotriva sa, ma convingea sa renunt la acuzatii.”

Dupa una dintre despartiri, barbatul a convins-o sa petreaca o noapte la el acasa. „Atunci m-a violat si s-a filmat in timp ce facea asta”. Barbatul a publicat pe Facebook cateva poze cu Atlanta pe jumatate goala si lovita sub mesajul: „Aceasta este fata pe care am inselat-o si batut-o timp de doi ani”. Apoi a amenintat ca publica inregistrarea violului.

Barbatul a fost arestat dupa o alta confruntare violenta in urma careia a injunghiat-o pe femeie. In aprilie anul trecut a fost condamnat la 19 ani si 8 luni de inchisoare.
„Refuz sa ma simt rusinata de asta. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a salvat” a marturisit tanara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×