VIDEO! Şi-au dat întâlnire, după ce au vorbit pe Internet. Când l-a văzut, a vrut să cheme Poliţia!

Filon Stan   
în Hotnews
22/09/2017, 00:05
VIDEO! Şi-au dat întâlnire, după ce au vorbit pe Internet. Când l-a văzut, a vrut să cheme Poliţia!

S-au cunoscut pe Internet si au purtat conversaţii lungi. Ascultau aceeasi muzică şi aveau interese comune. La un moment dat, au vrut mai mult. S-au hotărât să facă pasul următor. Aşa se face că au stabilit să se întâlnească la un restaurant. Ea a ajuns prima, şi-a comandat ceva de băut şi aştepta ca băiatul frumos de pe Internet să se ajungă la locul întâlnirii.

Când şi-a făcut apariţia şi el, tânăra a încremenit. Cel care stătea în faţa ei nu era băiatul din fotografii. Tânăra, în vârstă de 16 ani, se aştepta să se întâlnească cu un băiat de aceeaşi vârstă cu ea. Nu a fost deloc aşa. Lângă ea s-a aşezat un bărbat de 40 de ani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

S-au cunoscut pe Internet! Oamenii s-au opus

Din fericire, acesta a fost doar un test, un experiment social, care a avut ca scop reacţia oamenilor la vederea unei astfel de situaţii. Oamenii din jur au văzut ce se petrece cu cei doi şi au auzit conversaţia lor. Maria devine agitată la aflarea „veştii” că Bryan nu arată la fel ca în fotografiile din mediul online şi că în faţa ei a apărut un tip care i-ar putea fi tată.

Te-ai fi aşteptat ca nimănui să nu-i pese, ori să nu aibă nicio reacţie, însă oamenii din restaurant nu trec cu vederea peste acest episod. Când aşa-zisul Bryan o invită pe fată afară, să plece împreună din acel local, clienţii de la masa alătură se ridică şi fac ceea ce este normal. Se opun cu vehemenţă plecării fetei cu bărbatul mult mai în vârstă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×