GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Aşa arăta Andreea Antonescu în pictorialul din Playboy în care a apărut goală! A luat o avere pentru el!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
17/11/2015, 10:20
GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Aşa arăta Andreea Antonescu în pictorialul din Playboy în care a apărut goală! A luat o avere pentru el!GALERIE FOTO

Andreea Antonescu a fost fără doar şi poate cea mai scumpă vedetă care s-a lăsat pozată goală în Playboy. Deşi nu mai era pe val în momentul apariţiei în revistă, fosta componetă a trupei a incitat minţile bărbaţilor care au cumpărat fără să stea pe gânduri numărul cu pictorialul artistei.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Andreea Antonescu a fost încă de la debutul ei în trupa Andre în atenţia celor de la Playboy, care au aşteptat ca ea să împlinească majoratul pentru a aborda. Într-un interviu acordat paginademedia.ro, Dan-Silviu Boerescu, cel care a condus editorial revista timp de 12 ani, a povestit cum au decurs negocierile cu tatăl artistei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Trecuseră nişte ani de la Andre. Ea nu prea mai era pe modelul Lolita deloc. Rămăsese cumva fixată în subconştientul colectiv sau aşa mi se părea mie, se pare că am avut dreptate. Şi eu vorbisem cu tatăl ei, înainte să împlinească 18 ani, că până la 18 ani scria la manual că nu ai voie să abordezi. Nu ai voie să vorbesti cu ea, dacă nu are 18 ani, nu vorbeşti cu ea niciodată despre Playboy. Punct.

Nu te afişezi cu ea, nu nimic, nu e voie. Asta e. Şi am vorbit cu tatăl ei şi oarecum ne înţelesesem şi trebuia ca în ziua în care împlinea 18 ani trebuia să semnăm contractul, să facem şi din asta un eveniment de presă, fireşte.

S-a întâmplat altceva.(…) Cert e că a picat totul şi după 2-3 ani de zile am reuşit să o readucem la masa de negocieri pe ea singură, fără tatăl ei. Ne-am înţeles şi iarăşi a fost un eveniment. Trecuse ceva timp, tirajele nu mai erau cele pe care le ştiam de la începu vedetă care a apărut în Playboy.

Cifra exactă o dau în carte, dar în orice caz de ordinul a zeci de mii”, a povestit Dan Silviu Boerescu pentru aceeaţi sursă.

Din câte se pare Andreea Antonescu a bătut palma pentru suma colosală de 30.000 de dolari, ceea ce este un record pentru o asmenea apariţie în revista dedicată bărbaţilor.

Vedeta a fost protagonista unui pictorial incendiar în vara anului 2002.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×