S-a sinucis în direct pe Facebook! Ce i-a făcut fiica lui de a recurs la gestul disperat! VIDEO

Filon Stan   
în Hotnews
26/10/2017, 16:01
S-a sinucis în direct pe Facebook! Ce i-a făcut fiica lui de a recurs la gestul disperat! VIDEO

Un bărbat din Turcia s-a sinucis în direct pe Facebook, supărat că fiica sa s-a măritat fără a-i cere acordul. Bărbatul s-a simţit foarte jignit şi a recurs la gestul disperat. Ayhan Uzun avea 54 de ani şi locuia în provincia Osmaniye din Turcia. Bărbatul era supărat pentru că fiica lui s-a căsătorit fără să îi ceară permisiunea. În filmare, bărbatul a adresat o adevarată „tirada” de reproşuri la adresa familiei sale, după care şi-a pus pistolul la cap.

Uzun a povestit, supărat, că a aflat de logodna fiicei sale prin telefon iar asta l-a enervat la culme. „Pe mine nu m-a întrebat nimeni, nu m-au tratat ca pe um bărbat. Socrul meu mi-a luat locul şi, fără să aibă dreptul, a aprobat căsătoria fiicei mele”, s-a plâns el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

S-a sinucis pe Facebook! Prietenii lui l-au rugat să nu o facă

În tot acest timp, rudele şi prietenii care urmăreau înregistrarea îl implorau să nu se sinucidă. Mulţi au sunat chiar şi la poliţie, dar oamenii legii au ajuns la faţa locului mult prea tarziu. Omul zăcea într-o baltă de sânge pe podeaua camerei sale.

Ultimele sale cuvinte au fost „La revedere, eu plec, aveţi grijă de voi”, după care a apăsat pe trăgaci şi a picat la podea. Poliţia a ajuns la locuinţa sa şi au ridicat cadavrul pentru autopsie şi stabilirea oficială a cauzelor morţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×