Gest nebun al unui pasager sătul să aştepte debarcarea! A ajuns în jurnalele tuturor televiziunilor din lume!

Filon Stan   
în Video
04/01/2018, 17:57
Gest nebun al unui pasager sătul să aştepte debarcarea! A ajuns în jurnalele tuturor televiziunilor din lume!

Un bărbat a ajuns în jurnalele tuturor televiziunilor din lume, după ce s-a plictisit să mai aştepte debarcarea dintr-un avion! Un pasager al unui zbor Ryanair de la Londra la Malaga (sudul Spaniei), vizibil sătul să aştepte debarcarea călătorilor la sosire, a folosit ieşirea de urgenţă pentru a sări pe una dintre aripile avionului, au indicat miercuri compania aviatică şi un martor.

„Trecuse cam jumătate de oră de când aşteptam să ieşim din avion când acest domn s-a îndreptat discret către ieşirea de urgenţă, a tras de mecanismul de deschidere, a privit afară, apoi s-a întors pentru a-şi lua ruscacul şi a ieşit pe aripă”, a declarat Fernando del Valle Villalobos, unul dintre pasagerii zborului.

S-a plictisit să aştepte debarcarea, aşa că a ieşit pe aripa avionului!

În filmuleţul postat de acesta pe contul de Facebook se poate observa un bărbat în picioare pe aripa avionului care îşi pune deoparte rucsacul înainte de a se aşeza pe aripă pentru a sări. „Căpitanul a fost siderat (…) a întrebat cine a ieşit pe aripă”, a povestit călătorul spaniol, care se întorcea luni seara de la Londra la bordul zborului FR8164, plecat cu o întârziere de o oră şi ajuns la destinaţie cu 20 de minute după ora programată, în jurul orei locale 23:10 (00:10, ora României).

Bărbatul, a cărui vârstă şi identitate nu au fost dezvăluite de compania Ryanair, a fost arestat imediat, a declarat un purtător de cuvânt al companiei spaniole, într-un comunicat transmis prin e-mail.

„Comandantul avionului a solicitat intervenţia poliţiei, care a identificat pasagerul şi a raportat infracţiunea agenţiei de securitate aeriană”, a precizat un purtător de cuvânt al Gardei civile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×