S-a lăudat prietenilor că și-a ucis iubita și a îngropat-o, dar nimeni nu l-a crezut

în Stiri de ultima ora
19/04/2018, 13:32
S-a lăudat prietenilor că și-a ucis iubita și a îngropat-o, dar nimeni nu l-a crezut
Cristian s-a lăsat timp de o lună că și-a ucis iubita. Nimeni nu l-a crezut

Caz sinistru în Râmnicu Vâlcea. O tânără de 19 ani a fost ucisă şi îngropată în pădure de iubitul ei mai mic cu un an decât ea. Crima a fost săvârşită luna trecută şi în tot acest timp, bărbatul s-a lăudat prietenilor săi că și-a ucis iubita.

Curios este faptul că nimeni nu l-a crezut, până când suspectul nu i-a arătat unui apropiat locul unde a ascuns cadavrul. Iar acesta din urmă a alertat Poliţia. Luat la întrebări, tânărul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru omor calificat.  Bărbatul de 18 ani le-a povestit anchetatorilor cum a premeditat totul.

I-a adus pe poliţişti în Valea Stăncioiului, unde şi-a ademenit iubita. Apoi le-a povestit celor care se ocupă de anchetă cum a plănuit să o omoare, ba chiar că pregătise din timp şi groapa în care să-i ascundă trupul neînsufleţit, în aşa în fel încât nimeni să nu facă vreodată legătura între dispariţia iubitei sale şi femeie.

Dar tânărul s-a “lăudat” câteva săptămâni cunoscuţilor că a ucis-o. Nimeni nu l-a luat în seamă, până când bărbatul nu i-a arătat unui prieten locul în care a îngropat-o pe fată. Îngrozit de fapta, omul a anunţat poliţia.

Și-a ucis iubita pentru că era agresivă

Cei doi iubiţi au crescut amândoi în centre de plasament, apoi au ajuns în grija asistenţilor maternali. Anul trecut, tânăra şi-a părăsit gazda şi a rătăcit pe străzi. În scurt timp a adus pe lume un copil, pe care l-a abandonat în spital.

Apoi l-a cunoscut pe Cristian. Acesta stătea cu o bătrână care l-a primit în casa ei. În tot acest timp, tânăra se mută de la o prietenă la alta, spun cunoscuţii. Povestea de iubire s-a schimbat, susţin apropiaţii, deoarece Cristian era o fire agresivă. A bătut-o rău, iar tânăra l-a reclamat la poliţie şi l-a părăsit. Individul însă nu a acceptat separarea şi a pus la cale un plan monstruos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×