Ruşinea pe care a păţit-o Heidi Klum: Dezvăluirea făcuta de model

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 21:05
Ruşinea pe care a păţit-o Heidi Klum: Dezvăluirea făcuta de model GALERIE FOTO

Unul dintre cele mai mari modele ale ultimilor ani, cu o avere de circa 70 de milioane de dolari, Heidi Klum, a recunoscut intr-o emisiune de mare audienta ca a trecut prin momente dificile, cauzate de… paduchi, reusind cu greu sa scape de ei.

Invitata in emisiunea lui Ellen DeGeneres, fosta sotie a lui Seal a povestit ca a reusit cu greu sa scape de paduchi, in urma cu cateva zile. „Nu mai am paduchi de cateva zile”, a spus aceasta.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU HEIDI KLUM

Modelul, care are patru copii, a fost sunat de la scoala, fiind anuntata ca fata sa are paduchi, a explicat ea, conform ET.

Nu e prima oara cand Heidi Klum, de 42 de ani, se confrunta cu aceasta problema. In urma cu cateva luni, in mai, a trecut prin aceeasi situatie complicata. Toti cei patru copii ai sai au luat paduchi, pe care i-au dat si ei (fara ca ea sa aiba habar). Pentru ca avea o perioada extrem de incarcata, cu multe contracte de respectat, a calatorit prin lume cu micile vietati in par, fara a sti, a recunoscut chiar ea. A mers prin Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie. Ulterior a aflat si a luat masuri.

„A fost un cosmar”, a declarat ea, „Trebuie sa speli tot!”. „E cosmarul oricarei mame”, a mai spus Klum.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×