Rusia a luat o decizie radicală. Ce se întîmplă în cazul avionului MH-17, doborît în Ucraina

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 21:01
Rusia a luat o decizie radicală. Ce se întîmplă în cazul avionului MH-17, doborît în Ucraina

Rusia a confirmat joi că se va opune creării unui tribunal special pentru judecarea celor responsabili de doborârea avionului Boeing-777 malaezian în estul Ucrainei, transmite AFP citând o declaraţie a reprezentantului permanent adjunct al Rusiei la ONU, Petr Ilicev.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Nu este momentul potrivit şi este contraproductiv’, a invocat sursa citată, confirmând că Rusia va încerca să împiedice adoptarea acestei decizii în Consiliul de Securitate, unde dispune de drept de veto.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Susţinută de Olanda, ţara de unde provin 193 din cele 298 de victime ale accidentului, Malaezia a distribuit miercuri statelor membre ale Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezoluţie pentru crearea acestui tribunal special. Textul are la bază capitolul 7 din Carta ONU, care menţionează că statele membre riscă sancţiuni internaţionale dacă nu cooperează deplin cu o asemenea instanţă.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

În proiect se mai menţionează că tribunalul propus ‘ar fi un mijloc eficient de garantare a unui proces independent şi imparţial’ şi descrie atacul asupra avionului malaezian drept ‘o ameninţare la adresa păcii şi securităţii internaţionale’, astfel că este nevoie ca fiecare stat membru al ONU să coopereze în investigaţie.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

Conform raportului preliminar întocmit de specialiştii olandezi, prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines pe 17 iulie 2014, într-o zonă controlată de separatiştii proruşi din estul Ucrainei, a fost provocată de impactul acestuia cu o rachetă antiaeriană ale cărei caracteristici corespund cu sistemul rusesc Buk.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

În timp ce SUA şi Ucraina afirmă că avionul a fost doborât de rebelii sprijiniţi de Moscova, aceasta din urmă susţine că racheta a fost lansată de forţele armate ucrainene.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

 

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×