Rusia ameninţă pe faţă Statele Unite cu atacuri armate!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 16:16
Rusia ameninţă pe faţă Statele Unite cu atacuri armate!

Rusia ameninţă pe faţă Statele Unite ale Alericii! Kremlinul a lansat avertismentul imediat după ce preşedintele SUA, Donald Trump a spus că se gândeşte să lanseze atacuri asupra regimului sirian condus de Basahr al-Assad dacă atacurile împotriva propriului popor vor continua!

Anunţul a fost făcut de şeful Statului Major din Rusia, Valery Gerasimov, care a făcut clar faptul că Moscova nu va lăsa fără răspuns un atentat la vieţile militarilor Federaţiei care se află în Siria.

Rusia ameninţă că va răzbuna eventuala moarte a soldaţilor Federaţiei!

„În cazul în care vieţile celor care se află în serviciul nostru sunt ameninţate, armata rusă va declanşa măsuri de represalii atât împotriva rachetelor, cât şi împotriva rachetelor şi a celor care le-au lansat”, a afirmat Gerasimov, conform sursei citate.

 

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.