Rugăciunea vindecătoare care are mare putere pe 14 martie!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 07:09
Rugăciunea vindecătoare care are mare putere pe 14 martie! GALERIE FOTO
Rugăciunea vindecătoare care are mare putere pe 14 martie!

În data de 14 martie 2019, îl pomenim pe cuviosul părintele nostru Benedict de Nursia, care și-a dat duhul rugându-se și privind în sus, după ce a stat în chinuri șase zile înainte de a-și muta duhul la Dumnezeu. Cum cuviosul a avut harul vindecării, al scoaterii demonilor și a învierii din morți, în urma lui a lăsat și o rugăciune cu aceleași puteri nemărginite.

Rugăciunea vindecătoare care are mare putere pe 14 martie

„O, Sfinte al lui Dumnezeu și făcătorule de minuni Benedicte, cine va putea cu adevărat să spună ostenelile tale cele din toată viața ta? De aceea mai mult te-ai sârguit de a ascunde isprăvile cele duhovnicești, decât a le arăta. Ai urât slava lumii și ai fugit de dânsa, până ce Dumnezeu a binevoit a te descoperi și la vreme a te pune în sfeșnicul Bisericii Sale spre folosul monahilor și al tuturor creștinilor.

Cu multe daruri de la Dumnezeu ai fost împodobit și ca un soare duhovnicesc în lume ai strălucit. Te-ai arătat desăvârșit în lucrarea tuturor faptelor bune și prin pilda vieții, mai mult decât prin vorbe, pe ucenicii tăi la calea mântuirii i-ai povățuit. Tu pe Dumnezeu din toată inima L-ai iubit și crucea ostenelilor și a răbdării o ai dus până la sfârșit.

Rugăciunea vindecătoare care are mare putere pe 14 martie!
Cum cuviosul a avut harul vindecării, al scoaterii demonilor și a învierii din morți, în urma lui a lăsat și o rugăciune cu aceleași puteri nemărginite

Sfântul zilei poate vindeca, învia din morți și scoate demonii

Aceasta înțelegând noi, nevrednicii, despre sfânta ta viață și crezând că mare îndrăzneală ai către Preabunul Dumnezeu, venim cu rugăminte către tine, să te rogi ca, prin mila Domnului și prin sfintele tale rugăciuni, să dobândim milă și iertare în toată viața noastră, în vremea sfârșitului și în ziua judecății de apoi. Amin”.

Impresionant este că înainte ca părintele să se săvârșească, frații lui, unul dintre ei stând liniștit în chilia sa, iar altul extrem de departe de locul în care a murit Benedict, amândoi au văzut un drum minunat care se întindea de la chilia părintelui până la cer, către răsărit. Drumul era așternut cu veșminte prețioase și strălucitoare de mătase, ce îi arătau drumul lin spre cer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×