Rugăciunea lui Arsenie Boca pe care e bine să o rostești de Sfinții Mihail și Gavriil

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/11/2019, 12:30
Rugăciunea lui Arsenie Boca pe care e bine să o rostești de Sfinții Mihail și Gavriil
Rugăciunea lui Arsenie Boca de Sfinții Mihail și Gavriil. Sursa foto: b1.ro/ antena3.ro. Colaj: Fanatik

Cel supranumit Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, știa o mulțime de rugăciuni despre care se spune că produc adevărate minuni în viețile credincioșilor. Este o rugăciune pe care o poți rosti azi, de Sfinții Mihail și Gavriil, dacă vrei să ai spor în toate, sănătate, viață trainică și bună înțelegere cu cei din jurul tău.

Rugăciunea lui Arsenie Boca de Sfinții Mihail și Gavriil

Rugăciunile au o putere foarte mare, iar pentru ca scopul acestora să fie îndeplinit, trebuie să avem inima curată, să nu le rostim mecanic, ci cu toată ființa noastră, să ne lăsăm, practic, în ruga pe care o spunem întru totul în voia lui Dumnezeu. Sfinții Mihail și Gavriil sunt considerați vestitorii lucrurilor bune. De altfel, Gavriil i-a spus Fecioarei Maria că îl va naște pe Iisus Hristos. Așadar, rugăciunea pe care Arsenie Boca o adresa celor doi sfinți este menită a atrage veștile bune și a lăsa necazul la o parte.

„Doamne, Tu ești mare, Tu eşti Dumnezeu, Tu eşti Tatăl. Pe Tine te rugăm, prin mijlocirea Sfinţilor Arhangheli Mihail, Gavril şi Rafail să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit de neliniste, de tristeţe şi de obsesii. Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de ură, de desfrânare şi de invidie! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gelozie, de mânie şi de frică! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de farmece şi de vrăjitorie!”, este o parte a rugăciunii lui Boca.

Rugăciunea se spune seara, înainte de culcare

„Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de destrămarea familiei şi de orice rău ascuns! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de toate relele acestei lumi! Tu, Doamne, care ai spus «Pacea Mea o las Vouă, pacea Mea o dau vouă!», dăruieşte-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria elibararea de orice formă a răului și bucuria veşnică, întru împărăţia Ta! Amin!”, este continuarea rugăciunii pe care e bine să o spui seara, înainte de culcare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×