Rugăciunea grabnic ajutătoare pentru cei năpăstuiți de soartă care vor să aibă spor în toate

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/10/2019, 15:39
Rugăciunea grabnic ajutătoare pentru cei năpăstuiți de soartă care vor să aibă spor în toate
Rugăciunea grabnic ajutătoare pentru momente grele. Sursa foto: avantaje.ro

Dumnezeu ne ascultă rugăciunile dacă le spunem cu încredere, din inimă, cu o forță pe care să o simțim, nu din blazare sau ca ultimă soluție pentru a ieși din impas. Îți prezentăm rugăciunea grabnic ajutătoare dacă te consideri nemulțumit de felul în care evoluează lucrurile în viața ta, pentru a avea parte de spor în toate cele.

Rugăciunea grabnic ajutătoare pe care să o spui mereu

„Cel ce Te îmbraci cu lumina că şi cu o haina; Cel ce întinzi cerul că un cort; Cel ce acoperi cu ape cele mai de deasupra ale lui; Cel ce pui norii suirea Ta; Cel ce umbli peste aripile vânturilor;Cel ce faci pe îngerii Tăi duhuri şi pe slugile Tale pară de foc; Cel ce ai întemeiat pământul pe întărirea lui, şi nu se va clatină în veacul veacului. Adâncul că o haina este îmbrăcămintea Lui; peste munţi vor stă ape. De certarea Ta vor fugi, de glasul tunetului Tău se vor înfricoşa”, este o parte a rugăciunii pe care e bine să o spui în special seara.

„Se şuie munţi şi se coboară vai, în locul în care le-ai întemeiat pe ele. Hotar ai pus, pe care nu-l vor trece şi nici nu se vor întoarce să acopere pământul. Cel ce trimiţi izvoare în vai, prin mijlocul munţilor vor trece ape; adapă-se-vor toate fiarele câmpului, asinii sălbatici setea îşi vor potoli. Peste acelea păsările cerulul vor locui; din mijlocul stâncilor vor da glas. Cel ce adăpi munţii din cele mai de deasupra ale Tale, din rodul lucrurilor Tale se va satură pământul. Cel ce răsări iarbă dobitoacelor şi verdeaţă spre slujba oamenilor; că să scoată pâine din pământ şi vinul veseleşte inima omului; că să veselească faţă cu untdelemn şi pâinea inima omului o întăreşte”, este continuarea rugăciunii.

rugăciunea grabnic ajutătoare
Această rugăciune poate fi spusă în orice moment al zilei, cu precădere seara. Sursa foto: observator.tv

„Satură-se-vor copacii câmpului, cedrii Libanului pe care i-ai sădit; acolo păsările îşi vor face cuib. Locaşul cocostârcului în chiparoşi. Munţii cei înalţi adăpost cerbilor, stâncile scăpare iepurilor” – sursa rugăciunii: ortodoxia.rol.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×