Rugăciunea făcătoare de minuni către Sfânta Fecioară Maria. Rostește-o și vei avea parte de liniște sufletească

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/05/2019, 15:59
Rugăciunea făcătoare de minuni către Sfânta Fecioară Maria. Rostește-o și vei avea parte de liniște sufletească
Rugăciunea închinată Sfintei Fecioare Maria. Sursa foto:a1.ro

Vizita Papei Francisc în România, un moment istoric pentru țara noastră, marchează de asemenea o premieră pentru toți credincioșii. Pentru ca Suveranul Pontif să fie întâmpinat cum se cuvine, icoana Sfintei Fecioare Maria va fi adusă din Cacica la Iași. În rândurile următoare îți prezentăm rugăciunea închinată celei care i-a dat viață Mântuitorului Iisus Hristos.

Rugăciune pentru Fecioara Maria

O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.

Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ție,  ocrotește-ne pe noi cu atotputernicul tău Acoperământ și cere de la Dumnezeu Fiul tău să dea păstoriților noștri sfințenie, ca să privegheze și să ocârmuiască sufletele noastre; ocârmuitorilor de orașe, înțelepciune și putere; judecătorilor, dreptate și necăutare la față; învățătorilor, minte și smerită înțelepciune; asupriților, răbdare; asupritorilor, frică de Dumnezeu; celor mâhniți, răbdare și bucurie duhovnicească; neînfrânaților, înfrânare; și nouă, tuturor, duhul înțelepciunii și al cucerniciei, duhul milostivirii și al blândeții, duhul curăției și al dreptății. Așa, Doamnă preasfântă, milostivește-te asupra noastră și asupra neputinciosului tău popor.

Fecioara Marie, îinându-l în brațe pe pruncul Iisus Hristos. Sursa foto:avantaje.ro
Fecioara Marie, îinându-l în brațe pe pruncul Iisus Hristos. Sursa foto:avantaje.ro

Rostește-o pentru sănătate și liniște sufletească

Pe cei rătăciți povățuiește-i pe calea cea bună, pe cei bătrâni îi sprijinește, pe prunci îi păzește și pe noi, pe toți, ne apără și ne ocrotește cu milostivirea ta. Pe toți, scoate-ne din adâncul păcatului și ne luminează ochii inimii noastre spre căutarea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, în această viață, iar la înfricoșătoarea judecată să te rogi pentru noi către Fiul tău și Dumnezeul nostru. Că tu, Doamnă, ești slava celor cerești și nădejdea pământenilor. Tu ești, după Dumnezeu, nădejdea și apărătoarea noastră, a tuturor celor ce ne rugăm ție cu credință. Deci ne rugăm ție, Atotputernică ajutătoarea noastră, și ție ne predăm pe noi înșine, unul pe altul și toată viața noastră, acum și pururea și în vecii vecilor.

Împărăteasa mea cea preabună și nădejdea mea, Născătoare de Dumnezeu, primitoarea săracilor și ajutătoarea străinilor, bucuria celor mâhniți și acoperitoarea celor necăjiți, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul, ajută-mi ca unui neputincios, hrănește-mă ca pe un străin; necazul meu îl știi, deci dezleagă-l precum voiești, că n-am alt ajutor afară de tine, nici altă mângâiere bună, ci numai pe tine, Maica lui Dumnezeu, ca să mă păzești și să mă acoperi, în vecii vecilor. Amin” , este textul rugăciunii făcătoare de minuni închinate Sfintei Fecioare Maria, pe care credincioșii o rostesc, pentru a avea parte de sănătate și liniște sufletească.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×