Ruby S-A OPERAT în secret! Cunoscuta cîntăreaţă a trecut prin dureri groaznice

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/01/2016, 00:00
Ruby S-A OPERAT în secret! Cunoscuta cîntăreaţă a trecut prin dureri groaznice GALERIE FOTO

CANCAN.ro a aflat in exclusivitate ca frumoasa cantareata Ruby s-a operat, zilele trecute, la un medic estetician din Capitala. Vedeta si-a schimbat infatisarea la inceput de an.

Ruby se numara printre cele mai bune voci din Romania si totodata una dintre cele mai sexy cantarete de pe plaiul miortic. Artista tine la imaginea sa, motiv pentru care, cand a simtit ca a avut nevoie de ajustari, nu a stat pe ganduri.

Astfel, Ruby a ajuns sa arate perfect, deoarece felul in care arata conteaza, iar de acest lucru ne-au convins pana si Beyonce, Madonna, Jennifer Lopez sau Iggy Azalea, care, de asemenea, au adus imbunatatiri trupului lor.

CANCAN.ro a aflat in exclusivitate ca Ruby a suferit o interventie chirurgicala la nas, deoarece artista nu era foarte multumita de forma pe care o avea.

„Avea niste oase putin iesite, nu se vedeau, practic observa doar ea, pentru ca oamenii nu stau sa uite atat de atent, insa vrea sa nu aiba complexe si astfel a trecut la bisturiu. A durut-o dupa interventie, insa acum este bine. Sta cateva zile cu banadaj. Deja in weekend scapa de pansamente.”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

Alte interventii

Nu este prima operatie la nas pe care Ruby o suporta. La 18 ani, nemultumita de felul in care arata, cantareata si-a micsorat nasul. De asemenea, mai tarziu, artista si-a pus implanturi mamare, iar anul trecut a apelat la injectiile de marire a buzelor. Pe laga toate astea, vedeta mai este recunoscuta si pentru pasiunea ei pentru tatuaje. Are deja 15 si nu se opreste aici.

Celebra datorita muzicii

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este o cântăreaţă romana. Bruneta si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei engleze Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate.

Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. In acelaşi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, „Get High”, in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

GALERIE FOTO. Ruby, imagini INCENDIARE! A pozat TOPLESS, în toată splendoarea 

In februarie 2011, Ruby a inceput colaborarile cu HaHaHa Production, lansand piesa „Party Hard”. La începutul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat „Miracle of Love”. Piesa a beneficiat si de un videoclip in regia lui Iulian Moga si a intrat in clasamentul national Romanian Top 100, atingand poziţia maxima cu numarul 31.

In toamna lui 2012, Ruby a lansat primul disc single in limba romana, „Stinge lumina”, produs de Alex Velea si HaHaHa Production. Un videoclip regizat de Radu Aldea a fost lansat deodata cu piesa. „Stinge lumina” este, pana in momentul de fata, cel mai de succes disc single al lui Ruby in Romania, atingând repede pozitia maxima cu numarul 18. A fost lansata si o varianta in limba engleza a piesei, „Turn Off the Lights”, precum şi un alt videoclip, realizat tot de Radu Aldea.

FOTO / Imaginile pe care le-ar vrea şterse! Ce ascunde Ruby

In 2014 lanseaza „De la distanta”, in regia lui Lazar Cercel. Piesa are succesul scontat, iar artista câştigă aprecierea unui nou target de ascultători, cel al genului pop. In acelasi an lanseaza un nou clip, „Tu (Inima si Sufletul), tot o piesa pop, care o consolideza pe artista in piata. In februarie 2015 Ruby a lansat un nou videoclip, „Nu pune la suflet” in colaborare cu What’s Up, produs in studiourile deMoga. Piesa care a stationat pe locul 1 timp de 6 saptamani in Romanian Top 100 si 16 saptamani in top 10. Totodata a strans peste 24.000.000 de vizualizări pe Youtube.

 

Tot in februarie 2015, Ruby participa la reality show-ul, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV şi care obţine o medie a rating-ului de 12,5% şi un share de 24,1 pe publicul naţional, iar artista ajunge în finală ieşind pe locul III. Imediat după ce s-a întors din Africa de Sud lansează împreună cu Dorian Popa si Catalin Morosanu piesa, „Lasa cucu-n pace”, care devine un adevărat fenomen online strângând peste 17.000.000 de vizualizări. La sfarsitul lunii septembrie 2015, lansează un nou single alături de Dorian Popa, „Bună, ce mai zici?” piesa care reuşeşte să strângă în doar 3 săptămâni peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube şi să ajungă în primele 10 poziţii ale Romanian Top 100.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×