Ruby a uitat să-și pună sutienul în ultimele poze publicate pe Instagram. Galerie FOTO răvășitoare!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 19:34
Ruby a uitat să-și pună sutienul în ultimele poze publicate pe Instagram. Galerie FOTO răvășitoare! GALERIE FOTO
Ruby își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu poze cât mai sexy!

Ruby arată TOT! În pozele pe care le postează pe rețelele de socializare nu se sfiește deloc. Frumoasa cântăreață renunță des la sutien și își arată formele bine lucrate. Chiar azi, de ziua sa, le-a arătat fanilor o fotografie cu cel mai frumos lucru care ar surprinde-o ca și cadou. Admiratorii ei sunt fericiți pentru că Ruby este extrem de activă în postări, astfel că aceștia știu cam tot ce mișcă despre ea. Artista are parte de cele mai frumoase urări din partea lor.

„La mulți ani, scumpă Ruby! O seară superbă ca tine îți doresc și tot ceea ce-ți dorești în viata să-ți dea bunul Dumnezeu. ???????????????”, „La mulți ani frumoși și sănătoși Ruby!”, au fost doar câteva din mesajele atribuite lui Ruby, de ziua ei.

Ruby, poze sexy pentru fanii ei!

Ruby este una dintre cele mai provocatoare vedete de la noi. Deseori își face apariția în vestimentații scurte sau mulate, ținute care îi pun în evidență bustul voluptos și corpul armonios. Fanii artistei sunt în delir datorită fotografiilor sexy pe care le postează pe rețelele de socializare.

Ruby, poză fără sutien pentru fanii ei
Ruby, poză fără sutien pentru fanii ei

Ruby are trăsături frumoase, dar a spus că multă vreme a avut un complex enorm, de aceea a apelat la măestria medicilor esteticieni. Bruneta a decis să își facă o rinoplastie, pentru a fii fericită cu ea însăși.

Ruby, cântăreață
Ruby, cântăreață

De asemenea, niciodată nu a infirmat zvonurile că și-ar fi pus acid hialuronic în buze sau implanturi mamare. “Tocmai mi-am facut o operație estetică la nas și mă bucur că arată atât de bine încât nici nu se observă aproape deloc. E ceva…Înseamnă că medicul la care am apelat, a avut mâna bună, a fost un profesionist adevărat și mi-a dat șansa de a arăta exact așa cum mi-am dorit”

Ruby, complexe imense din cauza nasului

“În urma recomandărilor, am aflat că doctorul Nicolae Antohi este cel mai bun în intervenția de rinoplastie, așa că, în ianuarie, mi-am luat inima în dinți și m-am prezentat la cabinetul lui. După consult, mi-a recomandat să mă operez cât mai rapid, ceea ce am și făcut, iar acum mă felicit pentru acest lucru, întrucât, totul a ieșit nesperat de bine. A doua zi dupa intervenție, am fost externată! 

Ruby, înainte de operații
Ruby, înainte de operații

E adevărat, am avut apoi două zile puțin mai grele, acasă, pentru că aveam niște chestii foarte mari în nas și nu puteam respira. Nasul nu mă durea, dar mă dureau dinții, la gât, aveam senzația că am amigdalită. Erau niște dureri mici, dar care mai mult mă stresau pe mine, mă făceau cu nervii. După cele două zile însă am fost la medic, mi-a scos pansamentele de silicon din nas și nu am mai avut nicio problemă”, a declarat Ruby după schimbarea la care a apelat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×