IMAGINI INCENDIARE cu Roxana Vancea! SE SĂRUTĂ cu o femeie mai frumoasă, mai tatuată şi mai dotată! GALERIE FOTO FIERBINTE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/11/2015, 12:29
IMAGINI INCENDIARE cu Roxana Vancea! SE SĂRUTĂ cu o femeie mai frumoasă, mai tatuată şi mai dotată! GALERIE FOTO FIERBINTE! GALERIE FOTO

Roxana Vancea este cu siguranţă una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz-ul românesc. Vedeta îşi surprinde fanii cu multe poze incitante şi ştie cu siguranţă cum să aprindă imaginaţia bărbaţilor.

Vancea a postat pe pagina unui site de socializare o imagine în care se sărută cu Elena, femeia cu care se specula că ar avea o relaţie. „Nu sunt grasă. Dumnezeu mi-a dat airbag-uri pentru că sunt preţioasă”, a scris Roxana Vancea în dreptul fotografiei postate pe pagina unui site de socializare.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

 

 

Cine este Roxana Vancea

Roxana Vancea are 25 de ani şi s-a născut la Târgu Jiu. Când a venit în capitală, a participat la preselecţia organizată de trustul Intact pentru a ocupa postul de asistentă tv în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”. După doi ani, Roxana a părăsit emisiunea care a consacrat-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×