Roxana Vancea a rupt tăcerea. Cine este bărbatul din viaţa ei. Detalii picante

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/10/2017, 22:29
Roxana Vancea a rupt tăcerea. Cine este bărbatul din viaţa ei. Detalii picante GALERIE FOTO

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy apariţii de pe micul ecran. Până acum, aceasta şi-a ţinut relaţia departe de ochii curioşilor, dar într-o emisiune TV deşi a facut pe misterioasa si a dat de inteles ca nu vrea sa dea detalii despre relatia ei, pana la urma Roxana a dezvaluit mai multe. 

Detalii despre iubitul Roxanei Vancea

„Cred că o să am copii frumoşi, dacă o să am cu el. Nu-mi doresc copii, nu încă. Lucrez foarte mult la abdomenul meu şi chiar îmi place cum arată. Nu aş strica abdomenul pentru un copil, niciodată. Nu e român, dar locuieşte aici. E exact ce mi trebuie mie. Daca cineva stă cu mine, se consumă. De aceea cred că ne potrivim. Ne vedem destul de rar, o dată la două luni, vorbim la telefon tot timpul. Vine de Crăciun în România. E din Germania.”

Fosta asistenta de televiziune si ex-iubita a lui Mihai Bendeac nu concepe sa plece din Romania nici macar de dragul iubitului.

„Nu mă văd mutându-ma în altă ţară, pentru că îmi place aici. Poate el să se mute aici. Iubitul meu nu este o prioritate pentru mine şi nici eu pentru el. E un bărbat foarte frumos. Niciodată nu o să fie (n.r. inel pe deget)”, a spus Roxana Vancea într-o emisiune TV.

Roxana Vancea, fosta „vecină” de la „‘Neatza”, este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz. Chiar dacă şi-a obişnuit admiratorii cu atitudinea sa dezinhibată, Vancea a încins recent internetul cu filmări şi fotografii de la sală, unde ”prestează” dans la bară.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea imagini FIERBINŢI cu Roxana Vancea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×