Rona Hartner, ce poveste! Se pregătește de nuntă, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
27/06/2019, 16:23
Rona Hartner, ce poveste! Se pregătește de nuntă, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă
Rona Hartner se pregătește de nuntă. Sursa foto: ciao.ro

Rona Hartner ar putea să scrie o carte despre viața ei. I s-au întâmplat atât de multe lucruri în ultima vreme încât povestea ei de viață merită o ecranizare bazată pe romanul ei. După ce a fost diagnosticată cu cancer, acum actrița și cântăreața care încântă sufletele românilor a făcut un anunț extraordinar: se pregătește de nuntă!

Rona Hartner face cununia civilă în luna octombrie

Rona a aflat în luna martie a acestui an că are cancer la colon și a urmat tratamentul indicat de medici. Chiar dacă trebuia să fie mai mult pe la spital, artista, în timpul ei liber, cu puținele forțe pe care le avea, își onora concertele unde a fost contractată, faptul pentru care merită toată aprecierea, căci asta înseamnă să fii un profesionist adevărat!

Toate relele duc spre bine într-un final, căci acum Rona are un serios motiv de bucurie: nunta e foarte aproape! Cununia civilă este programată pentru luna octombrie a acestui an, conform propriilor ei declarații. Cununia religioasă se anunță a fi una desprinsă din filmele de dragoste. Aceasta va avea loc pe o plajă din Coasta de Azur, acolo unde a fost, de altfel, cerută în căsătorie.

Rona face cununia religioasă pe Coasta de Azur, în Franța. Sursa foto: PRO TV

Ceremonia religioasă va avea loc pe Coasta de Azur

Rona pregătește o mare petrecere și în România, unde vor participa cei din familia ei, prietenii și chiar colegi de breaslă apropiați de marea artistă. „Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia.

Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur”, a declarat cântăreața pentru Antena Stars.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×