Vezi ce păţeşti dacă îţi laşi elicopterul nesupravegheat, cu motorul pornit! Un milionar român a păţit-o!

Filon Stan   
în Galerie foto
30/11/2017, 11:05
Vezi ce păţeşti dacă îţi laşi elicopterul nesupravegheat, cu motorul pornit! Un milionar român a păţit-o! GALERIE FOTO

Un elicopter ce aparţine omului de afaceri Romeo Dunca a fost răsturnat de vânt, miercuri. Incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale însemnate. „ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin s-a autosesizat, miercuri, însă nu am intervenit la evenimentul respectiv şi, prin urmare, nu suntem în măsură să oferim alte informaţii’, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Caraş-Severin. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Din primele informaţii, se pare că elicopterul a aterizat în siguranţă, însă a fost lăsat pornit şi nesupravegheat, iar o rafală de vânt l-a răsturnat, provocând pagube materiale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Romeo Dunca a rămas fără elicopter! L-a lăsat cu motorul pornit şi a fost răsturnat de vânt

„A fost o clipă de neglijenţă pe care mi-o asum. În cabină nu mai era nimeni, iar la manete am fost eu, deci nu altcineva aşa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt însemnate“, a declarat Romeo Dunca pentru Reper24.

În urma accidentului, omul de afaceri nu a fost rănit, însă au rezultat pagube materiale.   La locul accidentului nu au fost chemate echipaje nici de pompieri, nici de poliţie, ori ambulanţă.  Omul de afaceri Romeo Dunca, din Timişoara, a cărui avere este estimată la peste 14 milioane de euro, deţine o cabană pe Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin unde îşi petrece cea mai mare parte a timpului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×