Românii fac plîngeri trăsnite. Un bărbat le-a cerut procurorilor să îi audieze motanul ca martor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/03/2016, 17:42
Românii fac plîngeri trăsnite. Un bărbat le-a cerut procurorilor să îi audieze motanul ca martor
Românii fac plângeri trăsnite. La secţiile de poliţie, dar şi la sediile parchetelor, mulţi cetăţeni depun sesizări de-a dreptul caraghioase....

Românii fac plângeri trăsnite. La secţiile de poliţie, dar şi la sediile parchetelor, mulţi cetăţeni depun sesizări de-a dreptul caraghioase.

Un bărbat din Suceava a cerut ca ,,motanul lui pufos” să fie audiat ca martor, iar o bucureşteancă a reclamat că îi intră extratereştrii în casă. În urmă cu câţiva ani, un timişorean a mers atât de departe încât l-a dat în judecată pe Dumnezeu, potrivit Realitatea TV.

Convinsă că viaţa îi este pusă în pericol, o bucureşteancă a făcut nenumărate plângeri la poliţie. Femeia, în vârstă de 80 de ani, susţine că extratereştii îi intră noaptea în casă şi folosesc arme magnetice. În ciuda cercetărilor, anchetatorii nu au reuşit să-i prindă pe aşa-zişii suspecţi.

O plângere demnă de desene animate a fost făcută la sediul DNA Suceava. Evenimentul zilei spune povestea unui cetăţean care le-a solicitat procurorilor să audieze un martor important: „motanul lui pufos”. Anchetatorii nu s-au conformat, aşa că nu se ştie dacă pisica ar fi avut ceva de spus.

Direct la poliţie a fugit o pensionară din Vaslui, nemulţumită că străzile sunt luminate noaptea şi nu poate dormi.

Dacă pe unii îi deranjează lumina, pe alţii îi supără zgomotul. Potrivit jurnaliştilor de la Adevărul, un preot a fost reclamat că dă muzica religioasă prea tare la boxele bisericii.

În urmă cu câţiva ani, un timişorean s-a supărat direct pe Dumnezeu. După ce a fost condamnat la 20 de ani închisoare pentru omor, bărbatul l-a dat în judecată pe Cel de Sus.

,,Mama, când m-a botezat în credinţa ortodoxă, m-a dat în mâinile Domnului, dar El m-a lăsat Diavolului şi am suferit toată viaţa. Dumnezeu a pretins şi primit de la mine diferite bunuri şi rugăciuni”, a declarat bărbatul.

Căzut în păcate trupeşti, un reclamant s-a plâns la Protecţia Consumatorului că păpuşa gonflabilă pe care şi-a cumpărat-o se dezumflă prea repede. Braşoveanul a fost nemulţumit şi de înfăţişarea femeii din plastic, pentru că nu era la fel de frumoasă ca în poza de pe ambalaj.

Pentru oamenii legii, astfel de cazuri nu sunt deloc comice pentru că trebuie să găsească o rezolvare… una realistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×