ROMÂNII AU TALENT. Show-ul, atacat DUR: „O mascaradă ieftină!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/05/2015, 20:49
ROMÂNII AU TALENT. Show-ul, atacat DUR: „O mascaradă ieftină!” GALERIE FOTO

Marcian Petrescu a adus muzicuţa şi blues-ul la „Românii au talent”. A avut o interpretare de excepţie, a fost aplaudat de public, iar juraţii l-au lăudat pentru prestaţia sa.

Concurentul a primit 4 de DA, dar nu a mai putut să lupte pentru titlul de erou naţional pentru că a fost eliminat din concurs brusc, fără nicio explicaţie. Aşa spune Marcian Petrescu, într-un mesaj pe Facebook, unde lansează câteva acuzaţii la adresa „Românii au talent”.

Românii au talent – „o mascaradă ieftină”

Marcian Petrescu a primit un telefon prin care i s-a comunicat simplu că juriul a decis să nu meargă mai departe, stupoare – în condiţiile în care Bebe Cotimanis, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu i-au dat 4 de DA.

„Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare în parte, primesc medalia aia în formă de steluţa tricoloră, Andi Moisescu îmi spune că de abia aşteaptă să ne întâlnim în etapele următoare… domnul Cotimanis are un solo spot în final, în care vorbeşte foarte frumos despre mine… (şi-i mulţumesc frumos pentru asta !)…

Pe urmă, la vreo săptămâna după difuzarea acestei ediţii, primesc un telefon de la o domnişoară din echipa emisiunii care-mi spune sec: „Vă mulţumim frumos pentru participare, dar juriul a decis să nu mergeţi mai departe…”!!! Am întrebat care-i motivul şi mi s-a răspuns că juriul nu motivează… Am întrebat, pe bună dreptate… DE CE am primit 4 de DA, dacă prestaţia mea nu e bună pentru etapele următoare… DE CE au vorbit atât de frumos despre mine, când de fapt prestaţia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATĂ MASCARADĂ ASTA ??? Pentru că mie mi se pare că ESTE O MASCARADĂ IEFTINĂ!”, a scris Marcian Petrescu pe Facebook.

Nici până astăzi, artistul nu a primit nicio explicaţie

Contactat de DC News, Marcian Petrescu, considerat cel mai bun cântăreţ la muzicuţă din România, a spus că nici până astăzi nu a primit o explicaţie a ceea ce i s-a întâmplat.

„Nu am primit nicio explicaţie… este drept că încă nu am scris un email oficial. Oricum trebuie să le scriu pentru că vreau să intru şi eu în posesia copiei mele din contractul semnat cu ei”, a zis artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×