ROMÂNII AU TALENT, scene fierbinţi pe scenă. Filipineza a încins imaginaţia bărbaţilor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/05/2016, 00:03
ROMÂNII AU TALENT, scene fierbinţi pe scenă. Filipineza a încins imaginaţia bărbaţilor GALERIE FOTO

Atmosferă încinsă la Românii au talent. Apariţia sexy şi exotică a filipinezei Resciebelle Santiago care, copiind show-ul lui Beyonce, a purtat un body mulat ce i-a pus în evidenţă formele perfecte. Vocea ei a electrizat sala, iar energia cu care a cantat a ridicat publicul in picioare.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Tânăra ce se află în ţara de origine a iubitului ei l-a făcut pe Florin Călinescu să exclame că are nevoie de oxigen. Nici echilibratul Andi n-a rămas indiferent, iar juratul a sfătuit-o pe Resciebelle ca, dacă ajunge în finală, să nu uite să sune la 112 înainte să urce pe scenă. Chiar şi Andra a fost fermecată de Resciebelle şi i-a prezentat-o pe bona ei filipineză.

Cu capul pe umeri a rămas Mihaela Rădulescu care a atras atenţia şi asupra vocii excepţionale a tinerei de 25 de ani. Emoţionată, Resciebelle a spus că îi place foarte mult în România, unde se simte ca acasă şi că îi plac sarmalele, ciorba cu perişoare şi mămăliga cu cârnaţi.

Resciebelle a ajuns la „Românii au talent” printr-o coincidenţă. Tânăra venise în România să îi cunoască pe părinţii iubitului ei, şi a aflat că în oraş erau în desfăşurare preselecţiile show-ului de la ProTV. Până să î şi întâlnească iubitul, viaţa fetei nu a fost u<ş Şi-a pierdut tatăl pe când avea numai un an, aşa că mama a fost nevoită să plece la muncă, departe de casă şi să o lase pe cea mică în grijă bunicului. Copilăria ei a fost destul de grea pentru că încă de la vârstă de 6 ani, aceasta făcea curat în casă, găteai îşi spală singură hainele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×