ROMÂNII AU TALENT. Anunţul OFICIAL al Pro TV cu privire la EXCLUDEREA Mihaelei Rădulescu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/04/2015, 18:25
ROMÂNII AU TALENT. Anunţul OFICIAL al Pro TV cu privire la EXCLUDEREA Mihaelei Rădulescu GALERIE FOTO

UPDATE / Pro TV a anunţat oficial viitorul Mihaelei Rădulescu! Contactată de libertatea.ro, juratul emisiunii „Românii au talent” a reacţionat negativ la anunţul făcut de Marius Tucă. „Nici vorbă!”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu şi-a atras criticile comunităţii gay după ce a lansat un atac dur în cadrul emisiunii cu pricina: „Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează”. Aceasta a mai fost criticată după un episod în care a jignit o adolescentă de 14 ani: „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”.

Postul din Pache Protopopescu a reacíonat oficial, printr-un comunicat de presă!

„PRO TV infirma in totalitate zvonurile aparute astazi, referitoare la excluderea Mihaelei Radulescu din emisiunea Romanii au talent. Mihaela este si va fi in continuare prezenta la masa juriului, atat in perioada preselectiilor, cat si in show-urile transmise in direct”, transmite ProTV printr-un comunicat oficial.

 

Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu şi-a încetat contractul de colaborare cu postul tv.

Aceleaşi surse indica drept principala cauză a acestei rupturi, notorietatea negativă adusă de gesturile şi comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului „Românii au talent”, care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni.

Informaţia va fi în curând anunţată în mod oficiat şi de televiziunea PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×