ROMÂNII AU TALENT.”Krispy” a lăsat publicul fară AER

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
28/03/2015, 11:17
ROMÂNII AU TALENT.”Krispy” a lăsat publicul fară AER

Spectacolul de pe scena talentelor a fost unul memorabil, avand momente de exceptie care au emotionat si sensibilizat juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si numere amuzante insotite de comentarii savuroase, care au starnit reactii inedite.

Cu toate ca nu a facut sport si nu a exersat foarte mult, Krispy a executat un numar de dans la bara plin de eleganta, demonstrand ca are o tehnica incredibila si multa ambitie. “Am sesizat o tehnica de lucru extraordinara. Ai forta, ai clar exercitiu pentru asta.” i-a spus Mihaela concurentei. Krispy a primit 4 de DA si priveste deja catre etapa viitoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vezi VIDEO AICI

“Tu esti frumoasa si talentata. Si, ai o atitudine de invingatoare.”, i-a spus Andra. Mihaela, Andi si Bebe au fost de acord, astfel ca tanara a obtinut 4 de DA si merge in etapa viitoare.

Sursă: www.romaniiautalent.protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×