ROMÂNII AU TALENT. Juraţii l-au trimis direct în SEMIFINALE. Nimeni nu se aştepta la asta din partea lui

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/03/2015, 11:10
ROMÂNII AU TALENT. Juraţii l-au trimis direct în SEMIFINALE. Nimeni nu se aştepta la asta din partea lui

Calin Marius, un tanar pasionat de sport si constient de trupul perfect pe care il poseda, a marturisit ca a venit la „Romanii au talent” la indemnul amicilor. Tanarul a mai adaugat ca sportul face parte din viata lui, dar despre talentul ascuns, pe care nimeni nu il banuia, nu a pomenit nimic pana in momentul in care urcat pe scena de la „Romanii au talent”. Andi Moisescu si Bebe Cotimanis chiar s-au gandit ca este vorba despre un moment dedicat fetelor, dar ce a urmat i-a lasat chiar si pe ei fara cuvinte.

Ceea ce parea un moment amuzant, un moment de streaptease, s-a transformat intr-o secunda intr-o reprezentatie impecabila a piesei „Time to say goodbye” – Andrea Bocelli. De profesie sondor, Calin a reusit sa o impresioneze pe Mihaela Radulescu, iar tanarul a reusit sa ajunga direct in semifinala „Romanii au talent”.

Vezi VIDEO AICI

„Acesta este omul de care avem nevoie la <>”, a marturisit Bebe Cotimanis, iar Andra a adaugat ca astfel de oameni trebuie sa urce pe scena show-ului: „Asta este ideea acestui show. Sa vina oameni care sa ne impresioneze”.

Sursă:  www.romaniiautalent.protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×