Românii au talent. Cine merge în marea finală şi are şanse să plece cu 120.000 de euro

Iuliana Spirache  
înHotnews
06/06/2015, 08:15
Românii au talent. Cine merge în marea finală şi are şanse să plece cu 120.000 de euro

La finalul unei seri cu muzică, dans la bară şi momente de magie au rămas în cursa pentru marea finală 3 concurenţi din cei 12 candidaţi la premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro de la „Românii au talent”, semifinala 5. Doi dintre ei au fost aleşi prin votul telespectatorilor, iar al treilea s-a decis la masa juriului.

În ediţia de vineri (6 iunie) s-au calificat Bogdan Dumitraşcu, trupa Kid-A şi dansatoarea care s-a tăvălit în făină la preselecţii, Yeva Shiyanova, aleasă de juriu. Aceasta din urmă a trăit mari emoţii căci juraţii au avut o misiune extrem de grea. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şio Bebe Cotimanis au avut de ales între ea şi Alexandru Marian.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Românii au talent”, semifinala 5. Bogdan Dumitraşcu, certat de Andra pentru că a falsat 

Bogdan Dumitraşcu a uimit juraţii la preselecţii cu vocea sa incredibilă. A fost instalator şi zugrav, dar vineri a urcat pe scenă pentru un nou moment plin de emoţie, în care şi-a demonstrat încă o dată calităţile. Deşi din cauza emoţiilor, nu s-a ridicat la nivelul aşteoptărilor juraţilor şi a fost criticat de Andra că a falsat, el a reuşit să fie preferatul publicului. Recuzita, dar şi elementele grafice de excepţie l-au ajuta pe Bogdan să fie la înălţime.

„Românii au talent”, semifinala 5. Kid -A au impresionat pe toată lumea

Dacă la preselecţii membrii trupei Kid-A au venit cu un moment de dans contemporan bazat pe mişcări rapide şi puternice, denotând nelinişte, căutare şi zbucium, vineri cei cinci concurenţi au adus o coregrafie care a arătat o altă latură a personalităţii lor artistice. Tinerii au transmis de data aceasta foarte multă linişte, sensibilitate şi pace. Dansul lor a fost apreciat de membrii juriului şi aplaudat la scenă deschisă.

„Românii au talent”, semifinala 5. Yeva Shiyanova, ajutată de juriu să ajungă în finală

În prima etapă a competiţiei, Yeva Shiyanova a dansat în făină şi a lăsat juraţii fără cuvinte. Mihaela Rădulescu a intrat şi ea pe scenă atunci şi s-a tăvălit în faţa tuturor. În ultima semifinală „Românii au talent“, tânăra de 23 de ani a demonstra că nici dansul la bară sau baletul nu-i sunt străine. Machiajul, costumaţia şi recuzita au ajutat-o din plin pe Yeva să surprindă încă o dată şi să le câştige votul decisiv juraţilor. Singurul care a votat pentru Alexandru Marian a fost Andi Moisescu.

„Românii au talent”, semifinala 5. Denis Bolborea, selectat pentru premiul de originalitate

Denis Bolborea s-a prezentat la audiţii cu un număr inedit de looping. A imitat sunete, a făcut beatbox, iar rezultatul talentului său i-a impresionat pe juraţi. Denis a adus din nou looping-ul pe scena „Românii au talent“,semifinala 5. De data aceasta într-un mod mult mai complex. El a făcut o trecere prin mai multe stiluri muzicale din diferiţi ani şi a dansat. Tânărul a fost selectat de juriu să intre în lupta pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Denis se va lupta cu alţi patru  pentru premiul special. Aceştia sunt Funny Jumpers, Cosmin Cioca, Laura Vrânceanu şi Concertino. Votul final aparţine publicului, care îşi poate exprima opţiunea prin sms.

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×