„Românii au talent”: Cele mai spectaculoase momente din prima semifinală

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/05/2015, 10:33
„Românii au talent”: Cele mai spectaculoase momente din prima semifinală

Primii trei concurenti care vor merge in finala, la „Romanii au talent”, au fost alesi vineri seara. Cei de acasa si-au votat favoritii si au decis. Dar nu le-a fost usor. A fost un show impresionant, cu o varietate de reprezentatii – de la reprezentatii spectaculoase de echilibristica si pana la interpretari muzicale ale pieselor celebre, primul show live al celui de-al cincilea sezon „Romanii au talent” le-a avut pe toate.

Publicul si-a votat favoritii, iar concurentii care merg direct in FINALA „Romanii au talent” sunt: Ion Barbu si Traian Constantin.

VIDEO / Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent”

Pentru Ion Barbu emotiile nu s-au oprit aseara. Cu vocea inconfundabila, care i-a impresionat pe jurati inca de la preselectii, i-a convins si pe telespectatori sa il voteze si sa ii asigure un loc in finala.

Cu o sensibilitate rar intalnita si cu aceeasi sapca pe care avut-o si atunci cand a aparut prima oara in fata juriului, Traian Constantin a aratat inca o data ca in muzica iti poti gasi linistea.

Daca publicul i-a trimis pe cei doi concurenti direct in finala, si juriul a avut o misiune grea – sa il aleaga pe al treilea finalist al serii, dintre urmatorii doi clasati in preferintele celor de acasa.

Nicoleta, fetita cu un zambet larg si cu o privire patrunzatoare, a ajuns la inimile celor din fata televizoarelor. Emotii puternice au transmis si Alex cu Oana.

Decizia a fost una dificila si – dupa indelungi deliberari la masa juratilor – tinerii care au impresionat cu dansul contemporan au aflat ca merg mai departe in concurs. Nicoleta a parasit in lacrimi competitia, dar a fost aplaudata ca o adevarata vedeta.

Tinerii de la Funny Jumpers au castigat, in schimb, un loc in cursa pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×