„Românii au talent”: Ceartă aprinsă între Andra şi Mihaela Rădulescu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/03/2015, 10:38
„Românii au talent”: Ceartă aprinsă între Andra şi Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu şi-a făcut debutul ca jurat la „Românii au talent” şi deja a băgat spaima în concurenţi. Un număr de ginastică s-a terminat cu reproşuri din partea vedetei. Vedeta tv i-a atrs atenţia unei concurente că are cam multe kilograme pentru a face performanţă în sport.

Mihaela Rădulescu a fost extrem de aspră cu o tânără de la „Românii au talent”. Tânăra şi pritena ei au executat un număr de gimnastică pe melodia „Just Give Me a Reason” a lui Pink şi au cucerit la Cluj membrii juriului. Cele două fete au trecut în etapa următoare, nu înainte ca Mihaela să-i pună unei dintre ele o conduţie care a făcut-o să intre în pământ de ruşine.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Românii au talent”: Mihaela Rădulescu i-a spus unei concurente că e grasă

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”, i-a spus Mihaela Rădulescu uneia dintre fete. Comentariul divei a stârnit o conversaţie aprinsă între aceasta şi Andra, care a explicat că ea nu caută talente trase prin inel.

fete_3

„Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”, a susţinut Andra la Pro Tv.

Vizibil deranjată, Mihaela i-a atras atenţia solistei că părerea ei este una avizată, dat fiind faptul că face sport de atâta timp. „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”, a continuat Mihaela Rădulescu supărată că Andra nu i-a dat dreptate.

Sursă: www.click.ro

Închide ×