ROMÂNII AU TALENT. Află cine sînt finaliştii

Iuliana Spirache  
înHotnews
16/05/2015, 08:59
ROMÂNII AU TALENT. Află cine sînt finaliştii

Vineri a avut loc a doua semifinală a show-ului de talente de la Pro TV, în urma căruia s-au stabilit încă trei finalişti

ROM NII AU TALENT. Al doilea show live al noului sezon Romanii au talent a fost unul spectaculos. Pe scena s-au desfasurat momentele incendiare, sustinute de 12 semifinalisti talentati si dornici sa convingă juriul şi publicul că merită să ajungă în finală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Seara a fost condimentata de comentariile si reactiile incredibile ale celor patru jurati – Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis – si ale celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. Andra a cantat pe scena talentelor cea mai noua melodie a sa, „Falava”.

Publicul i-a trimis direct in FINALA ROM NII AU TALENT pe Bianca Costiug si The Beat, iar al treilea finalist ar fi trebuit să fie desemnat de juriu, dintre Alexandru Moraru şi Cosmin Cioca.

Cum juraţii Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis nu au putut ajunge la un acord, tot publicul a decis şi al şaselea finalist din primele două semifinale: Alexandru Moraru.
ROM NII AU TALENT. După prima semifinală, publicul i-a trimis direct in FINALA „Romanii au talent” pe Ion Barbu si Traian Constantin.

Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii dintre Nicoleta Iancu si Oana Zara şi a trimis-o în finală pe cea de-a doua.

Nicoleta Iancu a ajuns şi ea, totuşi, în finală, după ce Traian Constantin a fost eliminat pentru încălcarea clauzelor contractuale. Ulterior a ieşit la iveală faptul că Traian Constantin, devenit profesor de pian după ce a crescut în orfelinat, este cercetat pentru acuzaţii de pedofilie.

Sursă: romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×