Românii au încins o horă la o secție de votare din Londra. Rareș Bogdan: „`Ăștia` dau o lecție usturătoare!”. Video

Românii au încins o horă la o secție de votare din Londra. Rareș Bogdan: „`Ăștia` dau o lecție usturătoare!”. Video
Horă făcută de români la secția de votare din Londra *foto: captură facebook

La fel ca în primul tur al alegerilor prezidențiale, românii din Diaspora s-au mobilizat excelent și au venit în număr mare la votul pentru alegerea unui nou lider la Cotroceni. Ca și în urmă cu două săptămâni, printre cei mai activi se numără românii din Londra.

Aceștia au încins o horă la secția 551 din Londra, iar filmarea cu dansul românilor în jurul urnei de vot l-a impresionat și pe europarlamentarul Rareș Bogdan, cel care a distribuit clipul cu votanții români pe facebook.

Românii au făcut o horă la o secție de votare din Londra

„Sectia 551 din Harrow, LONDRA, Marea Britanie, ACUM, Entuziasm fara precedent la urne. Diaspora voteaza, Diaspora danseaza, Diaspora conteaza! „Astia” dau o lectie usturatoare celor care si-au batut joc 30 de ani de Romania”, a fost mesajul lui Rareș Bogdan pe facebook.

Sectia 551 din Harrow, LONDRA, Marea Britanie, ACUM, Entuziasm fara precedent la urne. Diaspora voteaza, Diaspora danseaza, Diaspora conteaza! "Astia" dau o lectie usturatoare celor care si-au batut joc 30 de ani de Romania. (Multumesc foarte mult pentru filmare, George Ion Alexandru, din Severin, student la Londra!)

Gepostet von Rares Bogdan am Samstag, 23. November 2019

La secția Harrow din Londra au votat în primul tur al alegerilor prezidențiale 3.141 de persoane la secția 551 și încă 3.578 de români la secția 552. În total, peste 260.000 de persoane au votat în turul 2 al alegerilor prezidențiale, până la ora 17:00.

Rareș Bogdan a votat de această dată la Madrid în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Unul dintre românii care au votat în străinătate este chiar europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan. Dacă în primul tur Bogdan a votat la Roma, acum el s-a „mutat” și și-a exprimat opțiunea de vot la Madrid. Aflat în capitala Spaniei, fostul jurnalist a spus că:

„Mă bucur foarte, foarte mult să fim aici în mijlocul uneia dintre cele mai mari comunităţi de români din diaspora. Diaspora din nou ne dovedeşte că îi pasă de România, din nou dă un exemplu de civism la fel cum a făcut-o în urmă cu cinci ani, când s-a votat atât de greu, la fel cum a făcut-l la alegerile europarlamentare, aşa cum a făcut-o în primul tur când a votat aproape 700.000. Cred că de data asta numărul celor care vor vota după cum a decurs votul ieri şi până la această oră astăzi, va depăşi 686.000 câţi au votat în primul tur, deci posibil să se ducă spre 800.000 ceea ce este o cifră absolut fantastică”, a declarat Rareş Bogdan, după ce și-a exprimat opțiunea de votare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×