România, scoasă de pe lista turoperatorilor germani! Drumurile proaste şi cazarea scumpă, printre motivele invocate

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
08/02/2018, 15:35
România, scoasă de pe lista turoperatorilor germani! Drumurile proaste şi cazarea scumpă, printre motivele invocate

Numărul turiştilor germani se va împuţina şi mai mult, deoarece România a devenit singura ţară din regiune care nu mai este promovată în cataloagele marilor turoperatori din Germania.

După TUI şi Neckermann, şi compania Dertour a renunţat acum să mai promoveze ofertele româneşti, scrie Profit.ro. Eliminarea României din cataloage, unde Bulgaria şi Ungaria, de exemplu, ocupă numeroase pagini, este argumentată prin infrastructura deficitară, numărul mic de hoteluri de calitate şi tarifele foarte mari practicate de acestea.

România, scoasă din cataloagele turoperatorilor germani!

Ani la rând, turoperatorii germani s-au plâns că oficialii români nu colaborează cu ei la promovarea României în Germania şi la crearea unei imagini a ţării noastre acolo.

Mai mult, responsabili din ministerul Turismului ar fi preferat să promoveze imaginea României în India, Singapore sau Malta, ţări care nu au trimis niciodată mulţi turişti aici.

Ştirea MOMENTULUI

Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții! Totul, după despărțirea de Tate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.