România, scoasă de pe lista turoperatorilor germani! Drumurile proaste şi cazarea scumpă, printre motivele invocate

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/02/2018, 15:35
România, scoasă de pe lista turoperatorilor germani! Drumurile proaste şi cazarea scumpă, printre motivele invocate

Numărul turiştilor germani se va împuţina şi mai mult, deoarece România a devenit singura ţară din regiune care nu mai este promovată în cataloagele marilor turoperatori din Germania.

După TUI şi Neckermann, şi compania Dertour a renunţat acum să mai promoveze ofertele româneşti, scrie Profit.ro. Eliminarea României din cataloage, unde Bulgaria şi Ungaria, de exemplu, ocupă numeroase pagini, este argumentată prin infrastructura deficitară, numărul mic de hoteluri de calitate şi tarifele foarte mari practicate de acestea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

România, scoasă din cataloagele turoperatorilor germani!

Ani la rând, turoperatorii germani s-au plâns că oficialii români nu colaborează cu ei la promovarea României în Germania şi la crearea unei imagini a ţării noastre acolo.

Mai mult, responsabili din ministerul Turismului ar fi preferat să promoveze imaginea României în India, Singapore sau Malta, ţări care nu au trimis niciodată mulţi turişti aici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×