NUNŢILE ANULUI în România. Ce vedete se căsătoresc în 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/08/2015, 00:00
NUNŢILE ANULUI în România. Ce vedete se căsătoresc în 2015 GALERIE FOTO

Laura Cosoi şi Adela Popescu, prietene bune, se pare că s-au sincronizat perfect. Ambele se pregătesc de zor de nuntă. Laura se va căsători pe 8 august cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, iar Adela îşi va oficializa relaţia cu Radu Vâlcan în această toamnă.

Laura Cosoi

După o relaţie eşuată cu Smiley, Laura Cosoi se pare că şi-a găsit fericirea în braţele omului de afaceri Cosmin Curticăpean. Cea doi s-au logodit în urmă cu câteva luni şi au decis să facă două nunţi, la începutul lunii august. Vedeta spune că nunta este programată să aibă loc atât în Iaşi cât şi în Târgu Mureş: „Am găsit persoana potrivită şi sunt pregătită să mă mărit.

Slujba religioasă va fi la romano-catolici, la Iaşi, la biserica la care am fost botezată. Va mai fi o slujbă şi la Târgu Mureş, de mulţumire. Naşii noştri vor fi prieteni de familie care nu sunt persoane publice şi care vor să rămână aşa. Petrecerea va fi în două locuri diferite. La Iaşi, în curtea Conacului Polizu şi la Târgu Mureş într-un loc… secret”, a declarat Laura pentru ziarul Ring.

Întrebată dacă îl va invita pe fostul său iubit la nuntă, Laura a răspuns: „Am rămas în relaţii bune cu Smiley, atât vă pot spune. Toţi cei care se bucură pentru mine şi Cosmin sunt bine-veniţi la nuntă”.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au făcut planurile pentru nuntă. Cei doi se vor căsători în această toamnă, oficializând astfel o relaţie de cinci ani. „Vom avea puţini oameni, familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Pentru asta ne dorim un loc de poveste, undeva în aer liber, poate o pădure, nu un cort. Vom avea doar 50-60 de invitaţi”, a declarat Adela pentru click.ro.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Anca Serea şi Adrian Sână

Au deja patru ani de relaţie şi doi copii, dar Anca Serea şi Adi Sână nu s-au căsătorit încă. Cele două vedete plănuiesc însă ca anul acesta să-şi unească destinele. „Nu va fi o nuntă clasică, probabil o vom face la un consulat, în afara ţării, doar noi, copiii, mama şi fratele meu. Pe listă ar fi Venezia şi Londra! Vom face nunta cât mai curând posibil, în funcţie de concertele lui Adi”, a spus Anca pentru ApropoTV.ro.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Marcel Toader

Fostul soţ al Gabrielei Cristea se pregăteşte pentru cea de-a şasea cununie din viaţa sa. Marcel Toader se va căsători în toamnă cu Maria Constantin, cântăreaţa de muzică populară care a devenit cunoscută după ce a concurat în cadrul show-ului Vocea României. Naşul celor doi va fi Silviu Prigoană, care are „misiunea” de a găsi o naşă, până la nunta celor doi.
„În toamnă ne căsătorim. În fiecare zi, când mă trezesc, am lacrimi în ochi de bucurie că sunt lângă femeia pe care am căutat-o atâţi ani”, a declarat Marcel Toader pentru Libertatea.

Ana Maria Brânza

Dublă campioană mondială, vicecampioană olimpică şi de şase ori campioană europeană la scrimă, Ana Maria Brânză (30 ani) se va căsători pe 15 august, la Buşteni, cu poloistul Pavel Popescu (26 ani), de la CSA Steaua. Cei doi au făcut repetiţii pentru ziua cea mare, la sugestia unei case de modă din Bucureşti, Ana Maria îmbrăcând deja rochia de mireasă cu această ocazie.

Sursă: www.eva.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×