Românca sechestrată în Italia a vorbit cu mama ei, după 10 ani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
24/11/2017, 11:15
Românca sechestrată în Italia a vorbit cu mama ei, după 10 ani! GALERIE FOTO

Tânăra româncă care a trăit un adevărat coşmar în Italia, unde a fost bătută, violată şi înfometată timp de 10 ani de un italian, se află în afara oricărui pericol! Femeia se află internată într-un spital, unde primeşte îngrijiri medicale, dar şi consiliere psihologică! Şi cei doi copii ai săi, care au rezultat în urma violurilor repetate, sunt în afara pericolului. Tânăra de 29 de ani a vorbit cu mama sa la telefon, după 10 ani!

Maria Trofoşilă, mama femeii ţinută captivă zece ani într-o baracă din Italia, a declarat că vestea găsirii acesteia i-a provocat un şoc. „Şi bucurie, şi necaz, la felul în care a fost ţinută. Este şi bucuria că trăieşte, pentru că pentru mine a fost o disperare în atâţia ani de zile. (…) Am vorbit cu ea la telefon în această seară, mi-a dat-o la telefon de la Consulatul Italiei, prea multe cuvinte nu a putut vorbi, că ea nu mai vorbeşte româneşte prea bine. Mi-a mai tradus domnul de acolo, mi-a spus să o lăsăm mai calm, nici eu nu mă simţeam prea bine, doar ce venisem de la Poliţie. A zis că mă vor suna şi mă vor ţine la curent cu toate detaliile”, a spus Maria Trofoşilă.

Românca sechestrată în Italia este internată! Femeia a vorbit la telefon cu mama ei

„ Am văzut cum a fost ţinută. Vreau să o văd acasă, că am suportat atâtea. Cei care i-au făcut asta, nici nu ştiu ce pedeapsă să primească. Nu ştiu la ei cum este, dar să nu-i pună pistolul la cap, ci să-l ducă la închisoare, să stea fără mâncare şi fără nimic să vadă cum e. Să îl chinuiască, de ce a chinuit o fată care era pâinea lui Dumnezeu, un copil cuminte, a învăţat foarte bine, nu a plecat pentru alte treburi, a plecat de necaz de acasă”, a mai declarat femeia.

Românca, în vârstă de 29 de ani, şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri, într-o localitate din Calabria, după ce a fost ţinută sechestrată timp de zece ani într-un beci, legată de pat, bătută şi violată, de către un bărbat în familia căruia tânăra ajunsese pentru a lucra ca îngrijitoare. Bărbatul a fost arestat miercuri, pentru violenţă domestică, sclavie şi agresiune sexuală agravată, scrie presa italiană.

Femeia a ajuns în Italia în urmă cu zece ani, când avea 19 ani, în căutarea unui loc de muncă, şi a fost angajată  în Lamezia, îngrijitoare pentru o bătrână.

La scurt timp, după moartea bătrânei, tânăra a început să fie abuzată sexual de către fiul acesteia, care a izolat-o şi i-a interzis orice relaţie socială. După ce a fost ţinută prizonieră în mai multe locuinţe, românca a fost sechestrată în localitatea Gizzeria, în beciul unei case dărăpănate, printre şobolani şi gândaci, fără apă, toaletă sau lumină şi cu cutii de carton servind drept pat. Pentru a o împiedica să fugă, bărbatul a încuiat uşa cu lanţuri.

În urma abuzurilor sexuale, femeia a născut noi copii – un băiat acum în vârstă de 9 ani şi o fetiţă de 3 ani, fiind ţinută sechestrată şi abuzată chiar şi în timpul celor două sarcini, fără a avea acces la un medic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×