Film horror trăit de o româncă, timp de 10 ani! Femeia a fost sechestrată de un italian, violată şi bătută!

Filon Stan  
înVideo
23/11/2017, 11:15
Film horror trăit de o româncă, timp de 10 ani! Femeia a fost sechestrată de un italian, violată şi bătută!

O româncă a trecut printr-un coşmar, în Italia! Femeia a lucrat ca menajeră în casa unui cuplu de italieni. După moartea italiencei, femeia a fost sechestrată de bărbat, violată, bătută şi violată din nou. Chinul a durat 10 ani de zile! Femeia a fost în tot timpul acesta legată cu lanţul într-un subsol. Românca a fost legată de pat, bătută şi abuzată sexual. Bărbatul de 52 de ani a lăsat-o însărcinată de două ori şi nici pe perioada sarcinii nu a scutit-o de chinuri.

Cei doi copii rezultaţi în urma abuzurilor trăiau în condiţii la fel de mizere. Cazul ei a fost descoperit de carabinieri în mod absolut întâmplător. Când oamenii legii au descins la locuinţa italianului, au fost nevoiţi să îndepăreteze cutii putrede, găleţi şi bucăţi de mobilier pentru a ajunge la femeia care era legată în lanţuri de pat. Femeia era murdară şi cu leziuni pe tot corpul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Românca sechestrată 10 ani de un italian a fost salvată de carabinieri

Cel care a răpit-o a fost oprit pentru un control de rutină şi, la un moment dat, oamenii legii l-au observat pe unul dintre copii, cel de nouă ani, care era murdar şi exagerat de slab. Oamenii legii au ţinut neapărat să îl însoţească pe bărbat acasă pentru a vedea în ce condiţii locuiesc el şi copiii.

La început a negat că ar avea o locuinţă, însă ulterior i-a dus la o baracă din plăci şi deşeuri, unde se afla în interior o româncă legată cu lanţuri, plină de răni şi foarte înfometată. Aceasta stătea lângă fiica sa de trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×