Românca Ana Ularu și Keanu Reeves, la premiera thrillerului Siberia! ”Am avut multe scene intime cu Ana”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
13/07/2018, 14:42
Românca Ana Ularu și Keanu Reeves, la premiera thrillerului Siberia! ”Am avut multe scene intime cu Ana” GALERIE FOTO
Romanca Ana Ularu si Keanu Reeves premiera filmului Siberia

Românca Ana Ularu a strălucit la brațul lui Keanu Reeves, la premiera filmului Siberia! Pelicula a fost produsă de actorul american și regizată de Matthew Ross. Românca i-a impresionat pe amândoi, care au numai cuvinte de laudă! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi actori principali, românca Ana Ularu și Keanu Reeves au fost în centrul atenției pe covorul roșu, sub sutele de blitzuri ale fotografilor, potrivit libertatea.ro”Am avut o mulțime de scene extrem de intime și încrederea pe care am avut-o unul în celălalt… și intimitatea pe care a trebuit să o jucăm… Iar frigul, da, a ajutat la intensificarea lucrurilor, ne-a apropiat și mai mult”, a declarat Keanu Reeves.

Citește și SCANDALOS! Mamă şi fiică, actriţe de FILME pentru adulţi împreună: Facem SEX cu acelaşi bărbat! Galerie FOTO

Citește și Povestea ruptă parcă din filme a orfanului cu trupă de teatru! 

Românca Ana Ularu și Keanu Reeves, la premiera filmului ”Siberia”

De asemenea, și Ana Ularu s-a arătat încântată de cum au ieșit scenele dintre cei doi. ”A fost unul dintre momentele în care simți că ți-ai înțeles personajul și că te descurci atât de bine cu partenerul tău, pentru că simți că există o sincronicitate și o telepatie între voi și totul funcționează foarte bine”, a zis actrița româncă în fața jurnaliștilor. Regizorul Matthew Ross a apreciat energia de care a debordat românca în timpul filmărilor. ”Ana a adus acestui proiect o pasiune și o energie absolută și foarte puternică. A lucra cu ea este o experiență de vis“, a susținut Ross.

Filmul spune povestea unui comerciant american de diamante care călătorește la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbușească, iar acesta pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Aici se îndrăgostește brusc de Katya (Ana Ularu).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×