Galerie FOTO WOW! Ce IMAGINI a postat românca asta pe facebook de A ÎNNEBUNIT toţi bărbaţii! „Nevoia te învaţă… DE ASTA O FAC!” Îi dai şi tu ADD?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 00:02
Galerie FOTO WOW! Ce IMAGINI a postat românca asta pe facebook de A ÎNNEBUNIT toţi bărbaţii! „Nevoia te învaţă… DE ASTA O FAC!” Îi dai şi tu ADD? GALERIE FOTO

GALERIE FOTO. Nu-ţi vine să crezi ce IMAGINI a postat românca asta pe facebook! Imaginile postate pe facebook! A devenit VEDETĂ peste noapte, mii de bărbaţi îi dau ADD!

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Adelina Priscilla a vrut să îi ofere mamei sale un cadou inedit. S-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne groase şi a publicat imaginile sale pe Internet. Filmarea tinerei de 20 de ani, din Densuş, a impresionat o mulţime de oameni.

Adelina Priscilla, o tânără de 20 de ani din comuna Densuş, a uimit un număr impresionant de oameni, după ce s-a filmat în timp ce tăia lemne în curtea casei şi a publicat clipul pe Internet.

Eleva spune că a vrut să îi arate mamei sale cât de harnică este, iar într-o singură zi a spart aproape o remorcă de lemne. În înregistrarea publicată pe pagina de socializare a elevei, Priscilla le arată internauţilor cum se munceşte la ţară şi cât de îndemânatică este.

„Am făcut acest clip pentru mama mea, căreia voiam să i-l trimit într-un mesaj, însă el fiind prea mare, am ales să îl postez pe Facebook. Nevoia te învaţă să faci tot felul de lucruri, pentru care bărbaţii poate ar fi mai potriviţi”, a declarat Adelina Priscilla, pentru adevarul.ro.

Adelina Priscilla studiază kinetoterapia la o şcoală postliceală din Deva.

Sursă: www.adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×