Românul rănit în atacul armat din Statele Unite rămâne conectat la aparate

Filon Stan   
în Hotnews
03/10/2017, 13:07
Românul rănit în atacul armat din Statele Unite rămâne conectat la aparate

UPDATE: Mama românului rănit în atacul din Las Vegas, Luca Iclodean, spune că fiul său a trecut prin momente dificile după operaţie şi că va mai dura până va putea respira singur.

„Încercarea de a-l deconecta de la aparatele care îl ajută să respire nu a fost tocmai promiţătoare şi va trebui să rămână conectat până mâine”, spune mama tânărului. Ea mai povesteşte că fiul său a început să plângă şi a putut forma o inimă cu mâinile atunci când i-a arătat postările. „Sprijinul şi rugăciunile voastre înseamnă enorm pentur mine şi pentru el. Vă mulţumesc foarte mult”, încheie femeia.

Un român se numără printre victimele atacului armat din Statele Unite ale Americii! Luca, românul rănit în timpul atacului din Las Vegas, este stabilit cu familia în Statele Unite ale Americii, în statul Nevada, scrie stiridecluj.ro. El a participat la concertul de la festivalul de muzică country „Route 91 harvest”. În timpul concertului, românul a fost împuşcat.

Mama tânărului rănit a postat pe Facebook un mesaj şi o fotografie, prin care le cere cunoscuţilor să se roage pentru fiul ei. „Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operaţii în condiţii critice şi aş aprecia rugăciunile voastre”, a scris mama românului, pe Facebook. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Românul rănit în America de un bărbat de 64 de ani

Vă reamintim că 50 de persoane au murit şi alte peste 400 au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul de la etajul 32 al Hotelului Mandaly Bay şi a tras în oamenii adunaţi la concert de muzică country. Printre aceştia se afla şi Luca.

Între timp, poliţia l-a identificat pe atacatorul din Las Vegas drept Stephen Paddock, un bărbat alb în vârstă de 64 de ani. (vezi detalii) Paddock este din Mesquite, Nevada. El a deschis focul de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay şi a tras în mulţimea care participa la festivalul Route 91 Harvest, pe faimoasa Las Vegas Strip. Poliţiştii o caută acum pe femeia cu care a fost văzut bărbatul chiar înaintea atacului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×