Român condamnat în Marea Britanie la închisoare pe viaţă pentru tentativă de viol!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
21/12/2017, 13:10
Român condamnat în Marea Britanie la închisoare pe viaţă pentru tentativă de viol!

Sentinţă grea pentru un român aflat în Marea Britanie! Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după o tentativă de viol! Anchetatorii îl consideră un infractor extrem de periculos, asta după ce a atacat violent şi a încercat apoi să violeze o femeie.

Marian Avram, în vârstă de 33 de ani, are condamnări anterioare pentru viol şi tentativă de viol, fapte săvârşite în România. Potrivit deciziei instanţei, Avram va ispăşi minim opt ani de închisoare în Marea Britanie, după care va fi deportat pentru a-şi continua pedeapsa în ţară.

Român condamnat la închisoare pe viaţă pentru tentativă de viol! Avea mandat şi în ţară tot pentru viol!

Fapta pentru care a fost condamnat Marian Avram a avut loc în Hatfield, fiind condamnat după un proces care a ţinut patru zile. Avram a atacat o femeie pe stradă şi a târât-o în nişte tufişuri, unde a încercat să o violeze. Victima a fost salvată în ultima clipă de doi trecători.

Avram a fost arestat, acuzat şi reţinut în aceeaşi zi. Pe numele lui există un mandat european de arestare în legătură cu un viol şi o tentativă de viol comise în România şi pentru care judecătorii români l-au condamnat la cinci ani de închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×